Eu am stat in zona ferentari. acolo la capat la zetari. Nu ai motive de ce sa iti fie frica. Mai sunt cazuri foarte rare. in care mai umbla drogalaii noaptea. Dar tu nu ai ce cauta ca fata, singura, noaptea. pe la 2-3 dimineata. afara. nu?! stai linistita, chiar daca se zice ca accea e o zona numai de tigani. si tot asa, nu ai motive de ce sa iti fie frica, sfatul meu este sa te muti la ea. bafta, si zi-ne si noua pana la urma ce ai facut
Daca prietenei tale nu-i este frica tie de ce ti-ar fi? mai documenteaza-te si tu zieto care esti zeita http://www.b365.ro/......6507.html, dai tu sectorul 3 pe 5?
De cand si pana cand Stefan cel Mare sau Tineretului sunt in sectorul 3?
Aici ai cam tras de volan stanga, zeita a explicat ca a locuit in acele zone nu ca locuieste si acum, capisci?
Prietena mea este destul de impunatoare si mai "batranica" decat mine. Cine pare victima mai usor: o fata de 24 care arata de 16? sau una de 36 care arata de varsta ei?
Tu arati de 18 ani, de ce minti, pai nu ne intalnim noi? sa vezi ce mi te urechez Hmmm nu doriti un bodyguard? om bun la toate in casa, face mancare, da cu aspiratorul,spala vase, rufe( sa aveti masina de spalat ca altfel imi dau demisia) sparge, emne, bate cuie, etc etc etc etc
N-are nimic zona, e foarte bine acolo. Normal ca nu se compara cu zonele unde ai stat tu pana acum dar lasa, e bine... Asa inveti si tu ce inseamna cartierul.
Eu spun ca o experienta in plus nu strica niciodata. Pareri sunt mereu, si pro si contra, chiar daca locul/lucrul/persoana este "perfect" ( am pus intre ghilimele pentru ca nimic nu e perfect, dar pe undeva pe acolo se poate pune ) deci eu spun ca ar trebui sa faci cum crezi tu, cum ti s.ar parea tie mai comod si mai placut pentru tine, pentru ca pana la urma asta e cel mai important, si sincer nu cred eu ca ai sa stai prea mult prin acea zona mai ales cand e frumos afara sau o sa umblii pe la 3 dimineata teleleu pe strazi pe acolo , cat despre golani/betivi/drogati si mai stiu eu ce... asta gasesti peste tot nu e vorba ca te aflii in salaj/pantelimon/cismigiu . deci bafta!
Nu am stat decat o zi. Merci de raspuns dar oricat de mult am spune ca fiecare zona are "bune si rele", nu mi s-a intamplat nici la 3 dimineata sa se ia cineva de mine in tineretului iar in singura mea zi pe acolo am plecat satula de texte si aproape fara poseta... sper sa imi poti intelege scepticismul.