Depinde de capacitatea UPS-ului si de puterea absorbită de aparatul de sudura (invertor, inverter e altceva). Ca sa nu iti bati capul cu calcule, poti trsta inainte.
Pentru o sudura mica, te poti descurca mai usor cu o baterie de masina sau de tractor, e mai ușor de imprumutat si se poate reincarca la fata locului.
Nu mie imi trebuie o sursa de curent pentru a putea folosi un flex un aparat de gaurit un aparat de sudura, mma inverter, edon 300 A sau chiar o grujba electrica nu cer sa tina ore multe dar macar o ora, la aparatul de sudura ca exemplu
Se poate reincarca. Dar pentru aparat de sudura nu va tine aproape deloc. Aparatul de sudura consuma mult.
Citesti curentul absorbit din retea pe placuta aparatului de sudura de regula vreo 16 A si cauti un UPS de 3-4 kw sau mai mare.
Se incarca la retea si in functie de ce capacitate au acumulatorii te tine mai mult sau mai putin.Cu o baterie de masina sudezi 15 minute
Mie imi trebuie un ups pentru a folosi scule electrice printre care si un aparat de sudura care foloseste si electrozi chiar si de 4 dar nu aparate din alea tip transformatoare cat casa sunt tip invertoare, am o gradina si nu e curent acolo si mai fac cate ceva chiar si sa tai cu o drujba electrica de 2000w
Nu cred ca te descurci cu un ups, cred ca mult mai util (și pe termen lung) ti-ar fi un generator.