Incearca sa cumperi ceva pentru a le distruge ceva pentru a nu se mai apropia ceva daunator lor.
Deci daca nu au intrat in saltea sau pat atunci e bine.Dai cu clor lichid peste tot.Pui pe jos o folie de plastic peste tot lipita de margine sa nu intre acolo sa pateze iei clor de la magazin pui intro pompa de stropit sau un spray din ala ce cureti pe la baie si dai peste tot, pe pereti peste tot, pe patul de lemn, dar nu pe saltea, insa lasi salteaua acolo.Tot ce e din metal, lemn dai ca si cum ar ploua asa fin peste ele.Dormi o zi altundeva si dupa aerisesti si lei pus cruce, nici ca or sa mai apara, ii distrugi complet. Daca dai pe pereti ca si cum ai zugravi deci pulverizare fina nu se ia vopseaua de pe tavan sau pereti.Bine sa nu dai in exes sa curga ca atunci se va decoji vopseaua.Alta metoda ar fi sa faci la fel folosind alcool medicinal de 90 de grade.La fel dai cu ala insa nu pot spune 100% ca va functiona.Cu clor te asigur cai vei distruge.Bine ca partile metalice ale obiectelor vor rugini de la clor, dar asta e scapi de animale.Alte produse nu ajuta, nu mai scapi never de aceste animale.Chiar daca le gonesti ele tot in casa ta vor ramine, sa zic le gonesti sa nu mai vina la tine in pat.Mai erau unia spuneau cu nu stiu ce frunze de copac, ma rog este un copac original din america nu prea il gasesti pe oriunde prin RO, dar nu cred in basme.Alta metoda nu vad, nu stiu.Ar mai fi ceva dar nu stiu daca exista.Capcane care sa atraga aceste insecte si sa ramina acolo prinse si sa moara. Daca stii sint astfel de capacane pentru gindacii de bucatarie, insa nu am auzit sa fie si pentru astia de care ai tu.Deci cam asta ar fi metoda ce mai eficienta.Bafta oricum.