Daca mobila are doua culori (cires si crem), incearca o combinatie intre cele doua. Vei vedea ce efect deosebit poate sa aiba acest lucru. Daca poti sa imi trimiti o fotografie cu mobilierul, pentru ca sunt designer de interior, si imi stabilesc nuantele cu care lucrez pe calculator, nu imi va fi deloc greu sa iti creez o nuanta (sau mai multe, ca sa ai de unde sa alegi) cu care sa zugravesti peretii. Si, daca vrei, pot veni direct cu ea si sa o si aplic.
Ca sa iasa mobila in evidentza trebuie sa iei culori moi pale
eu am cires cu paltin iar peretzii si tavanul culoare uni bej deschis
Ca sa iasa mobila in evidentza trebuie sa iei culori moi pale
eu am cires cu paltin (alb-crem) iar peretzii si tavanul culoare uni bej deschis tot intr-o camera 3/4
mai ales ca si camera este mica te sfatuiesc sa nu te hotaresti pentru culori reci sau culori inchise
Paii. in primul rand culoarea peretilor trebuie sa fie cam in aceiasi categorie de culori cu cea a mobilei, asa dar ai putea sa-i faci rosi,galbeni, portocalii, verzi, in general tonuri de culori mai deschise, dar pori si o culoare opusa, una mai inchisa. ca de exemplu visiniu.
Pai ar putea peetii sa fie rosu si alb...cred ca ar arata bine.Nu crezi?
fundita, plz?
Poti face un perete cires asa cum ai zis dar ceva mai deschis, un alt perete crem si nah asa faci si cu restul...
Poi...:
- mov inchis sauuuu
- rosu aprins sauuuu
- crem inspre portocaliu sauuu
- faci tavanul o culoare din cele spuse un perete o culoare si altul alta culoare...
SucCeSs!
Funda?