| Ion297382627284863646 a întrebat:

Bună ziua, am 22 de ani și aș vrea să renovez casa(casa este făcută acum 8 ani este pe BCA,aș vrea să îndrept rigipsul, voi ce îmi recomandați să fac? Să dau rigipsul jos sau să îl mai plachez încă o dată cu rigips și să îl fac la drept? Multumesc!

4 răspunsuri:
| BogdanTemisan22 a răspuns:

Dvs sunteti constient cata greutate adaugati casei si ca exista riscul sa se darmane daca incarcati cu rigips?

| Ion297382627284863646 explică (pentru BogdanTemisan22):

Credeți ca se îngreunează rău? Eu așa aș vrea să îi fac să îi mai pun un rând de rigips și să îl fac la drept

o dată

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Casa de 8 ani necesita renovare?
Dubios.
Eu unul nu m-as juca in rigips, as da jos tot si as tencui la drept. Dar daca zidaria s-a facut prost, te intorci la rigips laughing

Referitor la intrebare: daca rigipsul este stramb, probabil cadrul este problema, si ar fi mai usor sa il dai jos complet si sa incepi de la 0 masurarea si montajul, ca sa fii sigur ca iti iese drept.

| BogdanTemisan22 a răspuns (pentru Ion297382627284863646):

Sunt sanse sa se desprinda primul rigips. Plus ca daca primul e stramb cum ati spus. Daca mai puneti inca un strat de rigips cum il indreptati? E ca asfaltul turnat direct peste gropi. Ori face treaba buna ori lasi pe altii.