| VikyPtm a întrebat:

Buna ziua am o intrebare?
Cam credeti ca s-ar oferi pentru un apartament cu 3 camere, 70 mp in Pitesti,?
Bloc construit 1990
Facilitati:
Centrala, izolat termic, camere inchise termopan etc
Zona Centrala: la 8 minute de mers de centrul orasului,
La 10 minute de parcul natural Trivale
Bloc cu curte inchis, poarta electrica cu telecomanda.
2 Locuri de parcare, in curtea resedintei sau in garajul resedintei
O gradinita in spatele blocului
Un loc amenajat pentru copii in fata blocului i-ar peste strada 2 spitale[Spitalul de pediatrie si spitalul privat Luca]
Supermaket la scara
La 5 minute de piata si complexul alimentar Jam
La 2 Minute de stadionul FC Arges

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Cred ca glumesti...

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
de ce nu incerci la o agentie, cel putin sa ai o idee.ori cumperi un ziar si vezi cam ce preturi se mai practica.
O zi frumoasa sa aihappy

| whattt a răspuns:

150000 euro

| caramela a răspuns (pentru whattt):

Cred ca glumesti...

| IonutDX a răspuns:

Viziteaza site-uri cu anunturi imobiliare de genul anuntul punct ro, mercador punct ro. Agentiile obisnuiesc sa puna anuntul tau la care mai adauga 10k euro si daca iti gasesc client iti cer 2-3k euro, dar e un mare DACA pentru ca piata imobiliara e intro continua scadere deoarece sume pe care populatia le poate imprumuta sunt mai mici decat preturile cerute iar numarul celor care nu au o casa e redus, Romania are cei mai multi proprietari din Europa.

Un test e sa pui un anunt pe internet si intr-un ziar local la un anumit pret, preferabil mai mare, si sa observi cate persoane fizice si juridice (agentii) te suna. Scazand pretul vei gasi din ce in ce mai multe persoane interesate sau "interesate". Timpul trece doar in favoarea celor care au bani cash si in defavoarea vanzatorilor si partial a celor care acceseaza un credit ipotecar.

Succes!