Vezi ca nu-i ce crezi tu,,s-ar putea sa fie o alta afectiune,focu bacteria sigur nu este pentru ca la mar nu prea apare,sa nu zic ca napare deloc,. Focu bacterian ataca gutuil, parul, astea is cele mai sensibile.
Rapan ar putea fi, daca ai si pe fructe, daca nu ai, atunci ar putea fi patarea bruna sau nu mai stiu exact.
Nu are dea face udatu cu bolile.Ar fi bun sa pui ceva poze.
Mergi la un magazin din asta care vinde semnite, substante pentru agricultura si mai intreaba pe acolo.Sau cauta o carte despre pomicultura si vezi bolile la mar, eu nu le mai stiu, cindva le stiam pe toate, nici nu am carti la indemana.Imaginea ce ai atasat nu o pot deschide.
Salut.Probabil are o infectie la nivelul tulpinei, nu a frunzei jn sine.Verifica daca undeva pe tulpina lui are mici gauri. Daca are, inseamna ca are niste insecte micute, am uitat cum se numesc. Aata e cauza foarte deasa.
A spus ca niste insecte micute cauzeaza afectiuni dar petele cenusii, sunt Rapanul.A spus sa indepartezi frunzele si fructele afectate, adica sa le rupi si sa cercetezi in zona daca mai exista frunze de acest gen.Pentru tratarea chimica fungicide.
iamadelinaaa întreabă: