Unii ce nu au vazut considera nu există. Am vazut contoare in toate felurile, al meu e in interior, dar al vecinului e afara, incastrat in gard, la o palma de sol, iar bransamentul subteran. Dar am vazut si pe case, pe stalp, chiar si in cutii independente amplasate pe sol.
Daca sigiliul este intact, nu ai de ce sa suni la ei, daca e rupt insa sigiliul, mai bine suni.
Amenda nu ai de ce sa primesti, furnizorii de electricitate nici nu pot aplica amenzi. Cel mult vei suporta costul inlocuirii.
Buna,nu știu ce legătură are vârsta dar am sunat la ei și fiind doar carcasa sparta puțin și sigiliul intact nu a trebuit să fac nimic
Are legatura varsta ca daca ai 12 ani nu te urci la volan, sau ai 20 de ani dar mintea o ai ca a unuia de 12 ani?
De fapt aia e doar o cutie de plastic care protejeaza contorul de intemperii si care se poate deschide foarte simplu. Dar oare are sens sa ma contrazic cu toti analfabetii?! Nu are.
Contor in fata casei e numai de la gaz. Mai bine cheama-i pe ei sa-ti faca si o verificare, sa nu fie scapari de gaze pe undeva.
Cheamă.i pe ei că îți face dosar penal pentru furt daca n.ai sigiliul ala!
Ce dracului bati campii cu dosare penale... Oricum, lui i s-a stricat cutia de protectie a contorului, nu contorul.
Alea de curent nu sunt la nivelul la care le poti lovi cu masina, mai inteligenta!
Https://calduraprinpardoseala.blogspot.com/......ctric.html
https://energie-electrica.info/......electrica/
Sa dea dracu` daca voi stiti pe ce lume traiti...
Asa si? Unele sunt in camp si altele in fata casei, destul de sus.
Unde naiba e sus, cand incepe direct de la sol cutia cu bransamentul si contorul?! Ala din stanga, nu cel de pe stalp. Cum naiba nu poti da cu masina in el?! Bine, acum doar faci pe prostul, dar nah...
Fara jigniri, te rog! Nu avem aceeasi varstă să fi ciocnit valizele prin gară.
De cand varsta e un argument? Adevarul e ca la tine, din cate se pare, doar varsta e, altceva nimic, blank...Ce sa zic, sunt bosorog, deci am dreptate...
Varsta inseamna si ceva experienta de viata. Dar nu stii tu ce este asta. Aici ma opresc, ne abatem de la subiect.
De fapt varsta de multe ori nu are legatura cu experienta, ci cu "asa era pe vremea mea", iar multe persoane in varsta nu sunt capabile sa inteleaga faptul ca lucrurile nu mai functioneaza cum stiu ei. Mai nasol e altceva. Ca induc astfel de idei retrograde si unora dintre tinerii care, intr-un fel sau altul, ajung sub influenta lor. Stii cum e, unul daca e tanar si prost, are timp sa-si revina, unul batran, asa moare. Legat strict de subiectul intrebarii, un lucru e cert, sa sustii ca nu ai cum lovi contorul de curent cu masina, e imbecilitate in forma pura. Restu-i poezie.
Apropo, esti elev sau lucrezi intr-un anumit domeniu?
Tu chiar esti analfabet functional?! Daca la imbecilitatea de mesaj pe care mi l-ai trimis in privat, ti-am raspuns, tot in privat, ca pentru a-mi fi tata ar trebui sa ai 70+ ani, ce crezi, sunt elev?! E necesar sa postez niste print screenuri cu mesajul si raspunsul, sau o inghiti direct si incetezi cu aberatiile?
Mda, vad ca esti ultrareligios. Nu mai avem ce discuta.
Eu aici ma opresc. O seara placuta!