Trebuie scoasă duza aceea si desfundată cu un ac. daca nu poti scoate duza deoarece ai nevoie de o cheie specială, bagă un ac de cusut in gaura aceea si scoate mizeria de acolo, ca este infundat cu grasime. ce marcă este aragazul? Cheamă un instalator de gaze autorizat, si il va desfunda el.
Buna
Incearca cu o sarma subtire sa cureti fiecare orificiu, ori incerci sa vezi daca sunt solutii pentru asa ceva.
Eu cu ac subtire rezolv siotuatia la diuze..la cuptor, nu am probleme.
O zi buna
Un ac de cusut si in locul unde dai foc baga-l in orificiu. Este un orificiu cam de 1 mm. Unele au un capac care se scoate acolo. Cele mai noi n-au si ar trebui un barbat cu surubelnita sa scoata capacul care este peste diuza.
Daca aragazul tau e de marca METALICA, fii atent: Cand aprinzi cuptorul aragazului, roteste butonul aragazului si tine-l apasat timp de 15 secunde si apoi ii dai drumul la buton, flacara va arde in continuare, pui mancarea in interiorul cuptorului si apoi sa-l inchizi incet usa cuptorului!
Si daca este grasime, desi nu prea cred, focul pana la urma o arde.
Aprinde-l in mod repetat pana o sa isi revina. Dupa cateva minute de aprinderi repetate o sa vezi ca o sa isi mentina flacara continuu ca inainte.
Nu arde daca e infundat, nu are cum.tu cind esti infundat in nas ai cum sa respiri fara sa pui picaturi? nu, acelasi lucru se intimplă si la aragaz, duza aceea prin care iese flacăra este foarte mică, si fiind infundată cum iese flacăra? pe unde? Trebuie desfundată si atunci gazul va avea presiune si va da flacără normală.
Am încercat cu ac...dar nu prea am avut rezultate...o sa apelez la un instalator cum ai zis si tu