| Daenerys3131 a întrebat:

As dori sa cer un sfat in legatura cu renovarea camerei de dormit, deoarece vreau sa pastrez 2 lucruri: usa si patul. Problema este ca usa are o culoare de un lemn inchis(maro inchis), iar patul are o culoare de un lemn deschis (maro deschis). In camera as vrea sa pun un dressing, parchet si un birou, eventual si niste rafturi, iar peretii vreau sa ii las albi. Va rog, cine ma poate ajuta cu nuantele obiectelor din camera tinand cont ca usa si patul ma pun in dificultate ori sa mi ofere cateva site uri de specialitate/o persoana care se pricepe in domeniul acesta.

4 răspunsuri:
| Thedarklightofthemoon a răspuns:

Pai parchetul poti sa il faci de culoarea patului si dressing.ul la fel, iar restul mobilei poti sa le faci de culoarea usii.

| anonimg a răspuns:

Poți face parchetul din două nuanțe amestecate între ele: o nuanță asemănătoare ușii, alta a patului. Biroul îl iei la fel ca ușa, iar dressingul pentru că este mai mare și ca să nu îți închidă camera, îl iei deschis că patul. Rafturile pot fi si ele amestecate ca și parchetul.
Eu așa aș face. Dar mai așteaptă păreri. Poate că pe aici se găsesc și designeri.

| lmateiu1992 a răspuns:

De ce nu incerci un tavan extensibil care poate schimba cu totul camera? Eu mi-am aplicat un tavan extensibil si imi schimba cu totul camera. Eu am apelat la www.vipcasa.ro Bafta!

| Raduruxandra a răspuns:

Si eu iti sugerez un tavan extensibil. Iti poti aplica unul lucios. Poti apela la www.vipcasa.ro Ei te pot ajuta cu alegerea unui tavan potrivit!