La ce te referi când spui "cea mai buna firma(nr.1)"?
Cele mai scumpe? Cele mai mari vânzări? Cel mai bun raport preț-calitate?
Există companii care fac baterii de baie de 3000 de dolari sau chiar mai mult.
Dacă te țin buzunarele, ia baterii grohe de ex... deși cred că alta e preocuparea ta maximă
https://www.tpu.ro/......-servetel/
Sigur gasesti o para de dus de la Hansgrohe la vreo 1000 lei si sigur e de metal
In general as recomanda sa cercetezi produsele individual. Orice companie are o gama de produse, unele mai bune, altele mai rele.
Din experiență proprie, pot spune ca o ruda din afară a cumpărat corpuri metalice sanitare de la grohe în 2002 și încă funcționează extrem de bine.
Mergi la un bijutier bun, impreuna cu un instalator foarte priceput si iti comanzi baterie si accesorii din aur, decorat cu diamante.
Firme is mai multe, dar toate fac si produse ieftine si mai scumpe. Cele ieftine te tin si functioneaza de banii cei dai. Cauta sa gasesti ceva facut din cupru sau alama, multe sau majoritatea is facute din ceva aliaj de aluminiu, sau nu mai stiu cum se numeste materialul ala, dar e f slab ca si material, este f usor, doar se crapa, se rupe la fel de usor pe cit si este.
Exemplu, cauta robineti facuti din alama, aia te tin o viata. Dusuri, cam greu sa gasesti din alama, dar poate ca sunt din tabla de inox
Inainte sa cumperi citeste ce spun cei care au cumparat acel produs. Uneori si video daca vezi tot nu-i asa de concludent, nu iti poti da seama exact ce vfrei tu dintr-un video, deci trebuie sa vezi tu personal.
Para de dus buna, atit ca material cit si cum functioneaza, pot sa iti spun una buna, doar ca nu gasesti acolo in RO. Si eu am gasit-o intimplator, tot cautam para de dus care sa bage mai cu presiune si ma uitam pe Youtube, am gasit ceva, dar nu era ce voiau eu, era ok, apoi am dat peste una intimplator care ma multumit pe deplin para mai buna ca asta nici nu am mai vazut, folosit.
Altceva ce sa zic, cada, dus de ala partea de jos, cele mai bune is alea din fonta, dar nu cred ca dai atita banet , urmeaza cada de tabla, eu prefer cada de tabla fata de alea de plastic sau ce or mai fi fibra, metalu e metal.
Chiuvete la fel tot alea de metal is mai bune, ma refer la bucatarie si din ceramica alea de la baie.
Despre marime, forma si cum se prezinta, trebuie sa le vezi tu la fata locului, asa ca mergi la Dedeman si acolo poti compara, verifica la fata locului.
La chiuvete, cauta unele care sa fie cit mai adinci si sa aiba pereti cit mai drepti daca se poate.
Am vazut in RO chiuvetele de la baie is largi, dar nu stiu cum sa zic mai mult asa intinse, peretii nu-s drepti deloc, ceea ce gface ca apa sa sara peste tot, sa sara afara din chiuveta.
Cauta chiuveta de baie, undeva sa aiba pereti ca la cele de la bucatarie, adica cit mai dreept posibil, aia face ca apa sa nu sara din chiueta afara.
Chestiile alea ce se pun la chiuevte si cada, is unele de plastic, altele de metal de asta gen aluminiu, altele de inox subtitre, altele de inox gros, cauta inox cit mai gros, costa mai mult dar is de calitate si nu-ti aduc probleme.Gata ca stau aici si scriu romane cum zic mergi si inspecteaza tu la fata locului marfa, e mai bun asa.