Daca ai beton jos, nu este legat de fundatie, de fundatia pe care stau zidurile, ca urmare acolo intre este loc si pe acolo intra furnicile, sau ai podeaua crapata si la fel pe acolo intra.
Ce ai putea sa faci? Sa scoti betonul de jos tot, asta daca ai beton, dai gauri in fundatia pe care stau zidurile, in lateral, intelegi tu ce zic, bati bucati de fier beton, apoi torni placa de beton.In felul asta nu o sa mai existe spatiu intre fundatia pe care sau zidurile si placa ta de beton, sau podea cum ii mai zice, cu asta elimini furnicile.
Poti face asta cand ai timp si nu totodata, faci camera cu camera in timp sau de citi bani ai.
Cind torni placa de beton, bagi fier in ea, sa nu se crape, daca nu bagi fier sigur va crapa si iar o sa te trezesti cu furnici.
Alta metoda de a scapa definitiv de furnici nu sunt, asta pentru ca nu stii pe unde vin, de fapt ele vin prin toata podeaua ta, pe unde sunt crapaturi, sau pe unde sunt spatii intre beton.
Cu substante, scapi o vreme, dar apoi iar revin, mereu o sa ai problema asta.
In primul rand, sa cauti locul de unde ies ele. Si eu am avut problema asta acum cateva saptamani, le vedeam cum misuna pe jos si nu imi dadeam seama de unde ieseau. Recent am descoperit de unde veneau ele, cauta in fiecare margine a camerei. Pe undeva pe acolo au facut o sapatura de unde ies si aplica un spray sau alta solutie pentru a le opri. Daca nu functioneaza, din pacate va trebui sa faci o dezinsectie.
AndreeaElena12345778 întreabă: