Atit iti zic: cindva am scos parchetul laminat bun de la cineva pentru ca parchetul vechi din lemn masiv putrezise datorita umezelii care a ajuns la el si lasa in camera mirosuri nu tocmai placute. Credeam ca voi avea mult de lucru, insa dupa desfacerea parchetului, degradarea celui masiv a fost atit de pronuntata incit l-am scos foarte usor.
Cred ca intelegi ce vreau sa spun, nu merita sa risti sa pui deasupra, mai bine scoti si stii ca nu vei avea niciodata surprize.
Daca cel vechi e din lemn, poti sa-l lasi pentru o mai buna izolatie. Daca insa e parchet laminat, schimba-l. Se va deforma, va scartai, iti va face probleme.
Il scoti pe cel vechi si il pui pe cel nou! daca e de lemn, noi l`am "restaurat" si arata ca nou
Recomandat este sa inlocuiesti parchetul, chiar daca este vorba de acelasi tip de parchet, cum ar fi cel laminat. Imagineaza-ti ca pe langa neplaceri precum zgomotul la pasire, vei avea diferenta de nivel fata de restul finisajelor din casa/apartament, acolo unde acestea se imbina.
Recomand cu incredere parchetul stratificat, avand posibilitatea in timp sa il si refinisezi http://www.paginadedesign.ro/......a-noastra/
vrednic întreabă:
Andreea0612 întreabă:
DenisIonut01 întreabă: