| AlexandraX13 a întrebat:

Bună ziua! De când m-am mutat la iubitul meu ne confruntăm cu purici! Am tot dat cu soluții și nu reușim sa scăpăm de ei! Eu cred ca sunt băgați în canapea, pentru ca e foarte veche și uzata. Acum vrem sa ne mutam în chirie, și cumva hainele mele sunt puse pe un raft fix lângă acea canapea. Și îmi e frica ca, dacă merg în chirie sa nu duc purecii cu mine. Nu știu dacă sunt băgați prin haine sau e doar imaginația mea pentru ca sunt tot muscata, dar tot timpul cum iau o haina pe mine simt furnicături. Puteți sa ma ajutați cu un sfat? Mulțumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Poti scapa de purici, nu e asa grav ca in cazul altor infestatii, asa cum bine a zis adryang78 mai sus.Ii vei vedea daca pui lenjerie alba pe pat, vor trage la ea si vor lasa mici pete maro/negre. Poti chiar sa-i omori tu daca ii prinzi (cu buricul degetelor strangi tare si apoi desfaci usor numai cat sa strivesti cu penseta, fiindca prea mult ii va da cale libera sa sara si sa-l pierzilaughing ). Exista si solutii la magazine specializate.

| Cipi1212 a răspuns:

Bună, îți propun să scapi de canapeaua veche.

| AlexandraX13 explică (pentru Cipi1212):

Daaa, nu prea pot de părinții lui. Îmi e sa nu îmi lase oua între haine și sa le duc cu mine.

| adryang78 a răspuns:

S-ar putea să nu fie purici, ci ploșnițe. Dacă-i așa, e nasol, foarte greu scapi de ele.

| AlexandraX13 explică (pentru adryang78):

Nu sunt plosnite! Sunt purici! Stau cu nesimțire pe mine! Și țin sa cred ca fac și alergie la mușcătura lor.Am.avut și niște furnici care erau cu rosu, de acelea sper ca am scăpat. Nu înțeleg de unde pot veni!