| Manea_Razvan_1999_rWCu a întrebat:

detin o masa in stil art nouveau cu blat din marmura alba si un sertar. Masa este din secolul 19 si era folosita pentru servitul ceaiului. Masa este din lemn sculptat manual. Eu doresc sa o vand dar nu stiu daca inainte sa o vand sa o lacuiesc pentru a arata mai bine (lacul original este inca ff bun ) sau sa o las asa. Si inca trei probleme ar mai fi: o crapatura pe care o are intr-ul dintre picioare, o stinghiuta lipsa iar sertarul are o crapatura destul de evidenta si ma gandeam sa ii pun doua suruburi, si sa o aranjez intr-un fel, stinghiuta pot sa o inlocuiesc la o fabrica din oras dar crapaturile cum poate fi rezolvate in asa fel incat sa nu fie observabile? A, da si blatul de marmura ar fi bine sa il lustruiesc sau sa il las asa cum e ( nu e zgariat, are doar mici imperfectiuni). Dupa reparatii doresc sa o vand la pretul de 4000 de lei deoarece este o piesa clasica art nouveau originala. Va rog sa imi raspundeti la acele intrebari multumesc mult anticipat! (exclud sa apelez la un restaurator deoarece as cheltui cat nu face toata afacerea)

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Pentru crapatura exista un chit special pentru lemn. Mergi in magazinele de specialitate (tip Praktiker, Dedeman) si iti spun ei ce e bun. Sint si colorate.
Nu exagera cu modificarile, poate sa-i scada din valoare. Fa totul cit sa o cureti.

| Manea_Razvan_1999_rWCu explică (pentru sasa1sasa1sasa1):

Dar pretul cum vi se pare e cam exagerat?(cautand pe net nu am gasit niciun model asemanator acestei mese deci e destul de rara)

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru Manea_Razvan_1999_rWCu):

Nu pot sa-mi du seama, nu ma pricep. Dar stiu ca exista niste siteuri care vind antichitati. Te poti orienta acolo, in functie de ce si cu cit vind ei.

2 răspunsuri: