Poti monta usile doar cu pervazul spre hol, daca nu ai usi care sa imbrace tot șpaletul.
Pe față montezi pervazurile iar pe cealalta parte lipesti ghips carton, colțare de aluminiu, glet si var lavabil.
Usile pe care vreau sa le pun au pervaze pe ambele parti, de aceea intrebam, ca sa nu mai se faca spaletii
Cand vei scoate usile vechi e posibil sa se mai sparga din glaf (spalet). Montezi usile noi si poti repara, daca este cazul, pe langa toc, inainte de a monta pervazurile.
Usile se monteaza la marginea unuia din pereti, nu vad de ce sa pui usa la mijlocul zidului, daca este zidul mai gros.
Da alea se pun pe ambele parti alea usii, asa este estetic, eu asa am vazut peste tot, la interior.
Tocul usii trebuie sa fie gros cit zidul, iar daca nu este, cum ai spus tu prelungesti, poti inadi perfect sau mai putin, depinde daca ai scule, dar acele pervaze se pun pe ambele aprti, Ce spune Dario pe o parte pui pe alt a nu adica cei aia?
Vezi si tu cum mai au si alti oameni, dar eu asa am vazut peste tot, pe ambele parti puse.
Da este cea mai buna solutie, cu pervaz pe ambele parti. Mare atentie la grosimea de perete. sa nu fie mai mare de 10 cm. nu veti putea utiliza pervazul doar pe o parte. Usile din comert sunt proiectate pentru grosime de 10 cm.
Asta stiu, am un perete de 20 cm dar nu e problema ca acolo o sa cumpar o extensie, dar voiam sa stiu daca trebuie facut ceva la spaleti daca pervazele vor fi pe ambele parti.
In principiu nu mai trebuie facut nimic, dar tot asa cu mentiunea ca latimea pervazului sa acopere latimea fasiei de spuma aplicata.