Băi omule, esti obsedat de baile astea? Crezi ca daca ai multe bai, vei fi mai curat? Suna la imobiliare.
Apa e sfinta
Da, cand o iei de la biserica, de Bobotează.
Ne-am mai pronunțat pe tema asta dar tu, zero reacție...
https://www.tpu.ro/......-5-camere/
Vreau sa stiu cine are ca doresc sa imi achiziționez unul
Olx, publi24,... iți spun și cine are și cât costă. Ai incercat?
Buget 500000 € Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta
Ai un buget de 500.000 € pentru un apartament și întrebi pe TPU dacă se poate monta un bideu într-un apartament și de câte ori trebuie să faci duș pe zi? Permite-mi să mă îndoiesc...
Lool, la 500.000 euro cauti pe TPU apartamente?
Are pe drk banii astia. Mai degraba are obsesie pentru băi.
Logic ca nu ii are. Ne mai distram si noi
Nu ar fi mai simplu să întrebi direct ce vrei să afli de la proprietarii de apartamente de 5-6 camere?
Doresc sa intreb daca apartamentele cu 5 sau 6 camere au 3 respectiv 4 bai
Întrebai de ce face lumea mișto de tine. Haide să-ți explic.
Lumea face mișto de tine pentru că susții că ai 500.000 de euro de dat pe un apartament. Ceea ce este în mod evident o minciună sfruntată.
De ce pot să afirm asta chiar dacă nu te cunosc? Simplu: Pentru că un om care are o jumătate de milion de euro de dat pe un apartament nu va pune niciodată întrebările pe care le pui tu.
Un astfel de om ar avea cunoștințele necesare să afle absolut orice detalii despre apartamente și să găsească apartamentul pe care și-l dorește.
Un astfel de om ar ști că există situri de imobiliare unde poate vedea mii de apartamente, ar ști că există agenți imobiliari specializați în imobiliare de lux și mai ales ar ști că la banii ăia un apartament poate fi reconfigurat după necesități.
Cred ca se plictisea de întreba