| fluture156 a întrebat:

Bună ziua! Îmi recomandați o saltea de pat bună, la un pret decent? (Pe testate, vă rog)
Am văzut că în campania de la Jysk este o saltea cu spumă, Gold 30, însă recenziile mă fac să mă îndoiesc. O foloseste careva?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Parintii mei au aceeasi saltea de la jysk si e foarte buna.Nu s-a deformat mai deloc dupa 6 ani de utilizare, e inca moale si placuta pentru spate. Poti comanda si testa aproximativ doua luni (daca imi aduc bine aminte), iar in caz ca nu esti multumit o poti returna si primesti banii inapoi.

| fluture156 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc pentru răspuns!

| dullcat a răspuns (pentru fluture156):

Cu placere.Chiar cred ca e o investitie care merita facuta.Multi romani ajung sa aiba probleme cu spatele si din cauza saltelelor de calitate indoielnica. Sigur ca una scumpa trebuie apoi intretinuta, schimbata pozitia din cand in cand si chiar intoarsa pe dos, plus schimbata/spalata lenjeria: cuvertura de la saltea, cearsaf de protectie si abia apoi inca un cearsaf care face parte din lenjeria de pat pe care se doarme.In felul asta se mentine relativ curata.

| fluture156 explică (pentru dullcat):

Tocmai asta e chestia. Că nu e vorba de 2 lei și chiar vreau ca raportul calitate-pret sa fie unul corect.
Zi frumoasă!

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Eu am o saltea Adormo, a fost ieftina si mi se pare excelenta. Este destul de rigida (pe placul meu), este usoara, are husa lavabila foarte placuta la atingere si usor de scos, cearceaful nu aluneca pe husa... Practic nu am ce sa ii reproșez.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La Jysk le au expuse si le poti testa.

| 120bulevard a răspuns:

Si de ce nu te duci la Jysk sa o testezi si sa vezi daca e buna? La saltele e mai greu, unora le plac saltele rigide altora mai moi, asa n-ai cum sa-ti dai seama.

| fluture156 explică (pentru 120bulevard):

Am fost, am văzut. Vreau si părerea cuiva care a cumpărat de acolo si care poate să spune cum se comportă în timp.

| Reghaedude a răspuns:

Salut.Eu am salteaua F30 Gold (e aceeasi) de aprox. 2 ani, e super.o iubesc.
Am testat saltele timp de 2 saptamani in mai multe magazine Jysk(ma întindeam pe ele cateva minute:-) ) si pana la urma am ales aceasta saltea care este mai rigidă decât altele însă mie imi place. Plus ca fiind mai tare suporta o greutate mai mare, noi dormim 2 adulți și 1 copil pe ea. Spatele nu ma doare, ma trezesc odihnit, dar este o chestiune de gust. Du-te si testează si sigur o sa găsești raspunsul. Succes!