| Plevgabi_Gabiplev_1977 a întrebat:

Bună ziua.În vară aş vrea să renovez casa, aş vrea să zugrăvesc cu vopsea lavabilă şi m- ar interesa o vopsea lavabilă bună, durabilă şi ieftină.Am apartament cu 4 camere, 2 băi, 2 balcoane şi aş vrea să fac economie.Vă mulțumesc anticipat.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si buna si durabila si ieftina nu ai sa gasesti. Iti recomand Savana cu teflon. E buna si durabila dar nu prea ieftina. Dar merita.
http://www.emag.ro/......DBCZ8MBBM/

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Si vrei sa stim noi la ce vor fi reduceri sau promotii la vara.

| iurii75 a răspuns:

Ieftin, bun şi mult în kilă nu există. happy
Dufa Mattlatex- o variantă medie.

| MeraO a răspuns:

Eu am luat o lavabila cu acoperire foarte buna Aeria Gold all-inclusive si mi-a acoperit dintr-o singura mana. Perete este alb imaculat

| Plevgabi_Gabiplev_1977 explică (pentru MeraO):

Mulțumesc pentru sfat Mera.

| Ilie_Razvan_Adrian_1968 a răspuns:

Cel mai bine, du-te la Policolor si ti cumperi direct de la magazinul fabricii, acum 2-3 ani aveau magazinul la intrare, cumperi Spor cu argint sau simplu si o sa ai un alb imaculat in toata casa, poate e mai scumpa dar e foarte buna, cu cca 35 litri faci camerele, pentru bucatarie si baie, au tot ei, e antimucegai, dar foarte buna, are acoperire foarte buna si am probat o atit la blocuri cit si la case, in opinia mea e cea mai buna ca pret/calitate, restul sunt cu mari dubii, unele creeaza igrasie - tot ce e siliconat sau cu teflon - acrilicul este sfint permite vaporilor intr-un ritm foarte lent sa intre in pereti, o circulatie a aerului mai relaxata, ce vine de afara e scump si nu prea am nici o garantie! Inchipuieti ca am probat cam tot de pe piata in 27 de ani de inginerie si mesrie, Policolor e sfint! Totul e sa respecti reteta, inclusiv amorsa sa o iei de la ei, in 2 maini ai terminat si iese parfum! La alte vopsele am fost nevoit sa dau 3-5 maini si abia acopereau, 2-3 trafalete bune ( nu de 10lei-20 lei) suportul bine finisat si iese belea, nu ti vine sa mai pleci de acasa,, poti sa o si colorezi, cumpara tot de la ei, o sa fii ultumit si n o samuncesti prea mult, in maxim 3 zile ai vopsit tot, 1 mana de amorsa si 2 de vopsea! Ponturi mai am dar nu le dau aici -metode de lucru si mici secrete cu efecte mari! 0737755579 Ing Razvan Ilie

| Plevgabi_Gabiplev_1977 explică (pentru Ilie_Razvan_Adrian_1968):

Domnule Răzvan, ce părere aveți de Oskar? Este bună şi durabilă? Vă mulțumesc anticipat.

| Ilie_Razvan_Adrian_1968 a răspuns (pentru Plevgabi_Gabiplev_1977):

Vopseaua Oscar e buna, dar e cam scumpa (cea germana ) stiu ca e buna pentru exterior, mie unul pentru interior "Spor" de la "Policolor" e cea mai buna, iar cea cea cu pigmenti de argint e si anticondens samd. Acoperirea pe care o are, este la fel ca si celelalte vopsele scumpe, dar asta are un alb polar, frumos si uniform, ti o spune unul care a facut in tinerete "stucco venetian si florentin ", alegerea va apartine. Mai sunt si vopselele de la "San Marco" dar sunt foarte scumpe, si superbe ca nuante si tot ce vrei, intre "Oscar" si "San Marco" e diferenta mare in favoarea italienilor, eu am vrut sa munciti putin si sa iasa peste nivelul mediu, adica bine spre excelent, depinde cum finisezi peretii si tavanele!

| AnutaAna a răspuns:

Eu tot pentru Aeria Gold all-inclusive votez foarte buna si foarte alba. Nu stiu cum aveti peretii, dar la mine nu a fost nevoie sa dau si a doua mana.

| Plevgabi_Gabiplev_1977 explică:

Vă mulțumesc frumos pentru sfaturile date domnule Răzvan.