Cind eu mi-am pus centrala, cei de la firma m-au sfatuit sa nu-mi pun termostat cu wi-fi. Cica e posibil sa interfereze cu telefonul, televizorul, etc si sa se reseteze sau sa o ia razna. Daca proprietarul nu stie ce are de facut, cheama pe cineva (service) care se pricepe la centrale si termostate.
Ar trebui sa se opreasca la temperatura setata sau cu cel mult 0, 5 grade peste. Nu cunosc modelul. Dar ar fi bine sa iei legatura cu proprietarul si sa vezi ce se intampla: setare gresita, termostat defect, etc.
E termostat wi-fi? Daca da, tine cont de temperatura camerei in care se afla.
Da, este un thermostat WiFi care se regleaza prin intermediul unei aplicatii sau PC. Eu il setasem la 20 si 21.5 grade (2 termostate - unul principal, cel secundar la etajul 1 al apt) - in aplicatie imi arata 23 si 24 de grade. Centrala a functionat la 7 kwh pana a atins valorile setate pentru termostat, dupa care a continuat sa functioneze la 1 sau 2 kwh intreaga zi - fara sa se opreasca. Am inchis-o aseara pentru ca imi este teama sa nu se strice ceva...
Cind eu mi-am pus centrala, cei de la firma m-au sfatuit sa nu-mi pun termostat cu wi-fi. Cica e posibil sa interfereze cu telefonul, televizorul, etc si sa se reseteze sau sa o ia razna. Daca proprietarul nu stie ce are de facut, cheama pe cineva (service) care se pricepe la centrale si termostate.
Buna, trebuie sa-mi aleg centrala pe gaz. Va rog o recomandare, casa are 90 mp? Va multumesc!