| Xela90 a întrebat:

Buna ziua, o problema grava, am la bormasina cu mandrila nu pot scoate mandrila de pe bormasina, ce facem si cum o scot? Am cumparat marca Faxamol nu o sa il arunc, astept sfaturi. Astept raspunsuri, multumesc.

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Ti-am zis. Desfaci bormasina, și prinzi roata cu un clește. Vei putea sa desfaci așa. Atenție la sensul filetului.

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asta e problemă gravă? laughing
Scrii pe YouTube "înlocuire mandrină" (nu mandrila), și te uiți la clipurile care au mandrină asemănătoare cu a ta. Poți pune numele bormașinii tale în căutare, poate ai noroc. Dacă nu, te uiți la una similară, că diferențele de la o marcă la alta sunt minime.

| Xela90 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am cautat tata dar nu este nimic si am facut ce au facut persoanele acelea dar nimic...

| relian a răspuns:

Nui mai spune mandrila, ca nu-i mandrila, este mandrina, deci cu na nu cu la cum scrii tu ok?

E bun ca ai scos-o, ce te facei daca bagi scula altundeva si iti ramane intepeneita laughing oare cum o mai scoti?

| Xela90 explică (pentru relian):

big grin am desfacut dar a ramas asa ca nu am putut sa mai pun la loc il tin amintire

| VoidEternal a răspuns:

Mandrina se desfileteaza. Doar că ori îi trebuie un soc puternic când o desfaci, ori trebuie desfăcută carcasa și ținuta roata aia melcată cu un patent și cu un imbus strâns în mandrina, o desfaci. Eu așa am făcut la un Bosch.

| Xela90 explică (pentru VoidEternal):

Am scos surubul dinauntru si am bagat o cheie in forma de L dar nimic si daca invart se aude cric cric nu se desface si verii mi-au zis ca e stricata dar trebuie sa rup plasticul de langa madrila si na...

| Xela90 explică (pentru VoidEternal):

Gata am reusit sa desfac bormasina si am scos partea cu madrila multumesc

| VoidEternal a răspuns (pentru Xela90):

Ti-am zis. Desfaci bormasina, și prinzi roata cu un clește. Vei putea sa desfaci așa. Atenție la sensul filetului.