E bine, nu vad de ce ai avea nevoie ca temperatura apei sa depaseasca 50 de grade. Inca nu au fost temperaturi mari. Vezi cum va fi cand temperatura ambianta va depasi 32-34 de grade, sau mai mult. Se anunta o vara caniculara, cel putin din ce se preconizeaza.
La noi au fost undeva la 30 grade ieri si soare toata ziua si aseara apa avea undeva pana in 50 grade
Mi se pare bună temperatura.
Sincer, asa cred eu ca ar fi temp. apei 50 gr. dar cred ca nu ajunge la 50, nu am nimic care sa indice temp.
Cică s-ar fi inventat termometrele...
Apropo, la 50 de grade, dacă bagi un deget, ai senzația de extrem de fierbinte - nu poți rezista mult. Nici nu e indicat. Sunt mâncăruri care se gătesc la temperatura asta!
Cica, mai bine taceai si filozof ramaneai
Il poti muta nedemontat. Doar il desfaci de la conductele de intrare si iesire si gata. Pune-l cu fata spre Sud!
Chiar nu pot spre sud, acoperisul este in doua ape, ma gandeam sa l oroentez spre SE, nu stiu daca golit de apa si cu tuburile montate este ok sa l rotesc pe casa cu 3- 4 oameni, zic sa nu faca ceva la tuburi
Daca-i acoperis in doua ape, cu un suport din doua bucati de cornier se poate rezolva sa-l montezi pe partea sudica. Un asemenea cornier, de 4 metri, este cativa lei. Daca sunt vanturi puternice poti folosi si teava rectangulara. Nu despaseste 25 lei o teava de 4 metri.
Da m-am gandit si eu la un suport metalic, este o varianta buna