| Geomire a întrebat:

Bună ziua. Știe cineva, cât costa sa divorțezi la notar având și un copil minor? Cât timp durează și în ce consta procedura? Mulțumesc

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Costul este compus dintr-o taxa de 59.5 ron la care se adauga onorariul notarului, care difera de la un notar la altul si este de ordinul sutelor de lei.
Notarul constata acordul soţilor asupra tuturor aspectelor referitoare la divort (numele de familie, exercitarea autorităţii părinteşti, locuinţa copiilor, contribuţia fiecaruia la cheltuieli samd).
Procedura dureaza 30 de zile, perioada care reprezintă un timp de (răz)gandire, dupa care va prezentati din nou la notar, semnati documentele si sunteți "liberi".

| Freya1 a răspuns:

Înainte era doar 500 de lei dacă treaba era de comun acord, dar acum nu știu.Se poate sa se fi scumpit, plus ca cel mai probabil având copil aveți nevoie de avocați pentru a se stabili custodia și daca mai aveți și bunuri pentru partaj.

Ia legătura cu un avocat, cu un 50 de lei poți a ii pui niște întrebări și afli mai multe.

| mi25 a răspuns (pentru Freya1):

La notar nu se merge cu avocati, acolo se merge dupa ce cei doi soti s-au intels in toate problemele.
Custodia copilului, partajul bunurilor se poate face si dupa divort, daca nu s-au inteles.

| carevaescu a răspuns:

In jur de 1500 ron. Google is your friend, dar pentru tine am asa:

https://notari.pro/divort/cat-costa-divortul-la-notar