La temperatura buna da... incepeti cu 30 grade si continuat treptat din 10 in 10 min pana la 50-60 grade
Nu... Numai pentru incalzit sau reincalzit alimentele.
Daca vrei sa faci prajituri sau paine foloseste un cuptor electric!
Din cate stiu eu pentru prajiturile,, tradintionale" nu. Insa sunt si prajiturile,, la plic" care se prepara cu ajutorul microundelor
Da poti face ce doresti, chiar sa fierbi oaua si f usor si rapid fierbi si cartofi, dar fara apa.Pui cartofii in cuptor pui acolo cite minute si ies ca si cum ar fi fost fierti.Deci poti si prajituri dar probabil trebuie sa faci experiente, obeservatii sa stii cit trebuie sa tii acea prajitura, cite minute.Cuptorul are citeva setari sa le zic asa de la fabricant si cele cu cartofii ce am zis dar nu are asa orice, asta o poti incerca tu.Deci pui cite 10 minute pentru inceput dupa care vezi daca sau facut sau nu si continui dupa caz pina cind sint gata.
BogdanI130 întreabă: