| plasmaticus a întrebat:

Vreau sa-mi pun termopane si acum sunt la faza in care nu mi-e clar pentru cazul ferestrelor apartamentului dintr-un bloc, ce ar fi mai potrivi ca tip de geam, din doua foi, nu trei.
Ce ar trebui sa aleg avand in vedere tipurile LowE, 4 anotimpuri, reflexiv si clar.
Niste pareri mi-ar prinde bine
Multumesc

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Orice termopan ai pune, e bun pentru izolare termica si fonica. Insa daca ai umezeala excesiva in casa, sa nu te mire mai apoi aparitia mucegaiului pe pereti. Vorba unui bun zugrav ce l-am cunoscut: termopanul cu lavabila e moartea peretilor

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu iti recomand sa nu-ti pui termopane metalice. Sunt ferestre din lemn stratificat si sunt mai bune. Imi pare rau ca mi-am pus termopane. Vesticii scot termopanele si pun lemn sau lemn stratificat. Daca lemnul (cel nestratificat) este bine uscat (cel putin 7 ani) cu doua sticle si garnituri faci un termopan de toata frumusetea si mult mai bun ca fierul sau PVC-ul. http://adevarul.ro/......index.html

| mihai69 a răspuns:

3 foi, low-e. Reflexiv ar fi și mai bine.

| dummitrualex87 a răspuns:

Buna! Eu iti sugerez ferestrele cu lemn stratificat, deoarece acestea rezista mult mai mult fata de celelalte materiale. Iti pot recomanda www.uniluxconstruct.ro Eu cu ei am colaborat si sunt multumit de serviciile acestora. Bafta!

| andreivok a răspuns (pentru dummitrualex87):

Si eu ii recomand pe baietii astia de la Unilux atunci cand vine vorba de tamplarie din lemn stratificat! Rezista mult mai bine in timp, dar este si mai costisitor.