E imposibil ce intrebi! inteleg eu ca nu pricepi meserie dar aici e vorba de logica, cum dracu sa intrebi asa ceva? stai ca iti spun: teleporteaza apa pana la scurgere
O montezi pe un postament care să acopere și zona cu sifon. În felul ăsta, baza înălțată va acoperi și țeava de scurgere de la duș la sifonul din pardoseală, pe toată lungimea ei. Este un cost în plus, dar nu văd altă soluție.
IceRope are dreptate dai cu funda in cap nu-l lasa.
Postament masca inaltime 10-30cm, si un master-mester
asta e varianta cea mai simpla fara solutii SF deep web.
Daca scurgerea cabinei de dus este cu cel putin 10cm mai sus cat capacul sifonului de podea, atunci se poate monta o teava de scurgere (PVC sau cauciuc) intre ele. Pe ambele capete se va folosi cate un cot.
Un instalator rezolva problema fara mari probleme.
Simplu, pui cabina unde spui, banui ca acea cabina este mai inalta, sub conectezi teava de PVC si o duci la scurgerea lui unde o are la 1 m ce ai spus.
Nu trebuie sa spargi absolut nimic.
Fii atent aici. Sint tevi de PVC pe care le lipesti cu adeziv. Sub cabiona de sus montezi colo chestia aia ce o are, prinzi un conector, nu stiu exact cum e acolo dar sunt conectoare de PVC insurubezi in mufa aia sau cum se mai numeste de la cabina, aia unde se duce apa, cobori teava de PVC pana la gresie, pui un cot (90),apoi in ala lipesti mai departe o alta teava pana ajungi la scurgere, acolo mai bagi inca un 90 sa stea cu o iesire in acea scurgere, aia e tot ce trebuie sa faci.
E simplu, faci lucrarea asta in cateva minute, asta daca ai ce am zis 2 coturi, o bucata de teava PVC de stiu si eu cit 3/4 inch sau ce dimensiunea are chestia aia de la cabina, ceva adeziv si aia e tot.
Dar poti si fara adeziv, no sa curga nicaeri odata ce nu ai acolo presiune, deci le poti prinde si fara adeziv, dar sa fie teava pe PVC din aia ce se lipeste.
Daca vrei ceva si mai simpli, cauti o bucata sde furtun sa poti prinde direct de scurgerea ce iese din dus, aia de sub cabian de dus, prinzi acolo furtunul ala de cauciuc sau plastic flexibil cu un colier, apoi duci capatul alantu direct pe gresie la canalizarea aia ce spui la 1 m distanta.
Mai simplu de atit nici nu se poate.
Deci ai nevoie doara de un furtun si un colier, aia e tot, ai terminat lucrarea.
Nu stai sa pui postamente, sa ce mai zic unia pe aici sa faci desene animate
Nu poți. Mai creezi un postament peste gresie. Pe postament pui cabina. Sub postament pui țeava. Țeava va fi cu cot spre scurgere. Asta decizi cu un meșter.
Sara2 întreabă: