Întrebare recomandată | BloomyxD a întrebat:

Bunăăă! Aş vrea şi eu să-mi decorez camera într-un mod cât mai colorat, dar fără să lipesc postere că mai mult îmi întunecă camera. M-am gândit să-mi pictez norişori, curcubeu, să-mi fac palme colorate, să scriu câteva citate. voi ce spuneţi, ce idei mai aveţi? Şi cum aş putea să-mi fac palmele?

5 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Ai mai putea face nişte cercuri colorate, stele, inimioare şi poţi chiar şi un desen la alegere dar să nu fie prea mic, nici prea mare. Potrivit. Pentru a face palmele, le pui pe rând pe perete şi faci forma.

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Sa-ti dau o idee : Versoara mea a inmuiat un burete de baie in vopsea ( ea a facut doar in mov si roz, dar tu incearca cu diverse culori) si a presat buretele pe perete. Apoi si-a bagat mana in vopsea si a pus-o pe perete. Poti incerca. Sau portative si note muzicale divers colorate; sau ca un fundal de basm, sa-ti faci copaci si flori, exact ca o gradina fermecata; sau sa recreezi peretele unui vestiar scolar, adica sa-l lasi, sa zicem, alb sau galben sau albastru-deschis, si sa-ti rogi prietenii sa vina cu markere sau cu vopsele colorate, si sa-ti lase diverse mesaje, citate, statusuri sau chiar semnaturi. laughing Succes

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Ideea cu palmele e faina. In general foloseste elemente personalizate.
Deseneaza ce iti place tie, pasiunile tale, diverse simboluri care iti plac.
E camera ta, fii creativa. Deseneaza ce te reprezinta, nu incerca sa respecti o moda.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca vrei ceva deosebit, poti sa lucrezi pe pereti zugraviti intr-o singura culoare. Faci tipare din carton, astfel ca partea decupata sa constituie un model, si suflii culori prin acesta. Poti completa cu pensula alte modele.

| cristi202 a răspuns:

Poti gasi ceva idei aici:
www.picturadecorativapepereti.blogspot.com
Sper sa iti placa!