Nu am prea inteles ca contextul, dar regula e simpla: pana la contor e responsabil furnizorul, de la contor incolo este responsabilitatea ta.
Solutia este sa opresti alimentarea cu apa, daca se poate inainte de contor. La nevoie poti folosi un cleste (mocs) pentru a inchide acel robinet. Odata ce ai oprit alimentarea cu apa, inlocuiesti tot ce inseamna robinet defect. Nu cumpara știfturi, ia robineti de trecere din alama, de preferat cu olandeze, de la firme de incredere.
Daca nu reusesti sa inchizi robinetul de dinainte de contor dau te temi ca cedeaza, cheama furnizorul sa il închida.
Suna pe cei care se ocupa cu apa, este lucrarea lor acolo.Tot ce este afara din curtea ta nu e al tau.Chiar de tu te-ai racordat acolo, e problema lor.
Problema este cand or sa vina aia? Ai putea sa suni si sa intrebi tu, daca ei trebuie sa repare, desi eu asa stiu.
Sa eviti lalaiala, cine stie cand or veni aia, ai putea si tu sa schimbi acel robinet.
vad ca mai este unu si inainte de contor, ala din stinga cum te uiti la poza, inchizi acolo, apoi schimbi robinetu din dreapta.
Nu prea se intelege ce explici tu, dar daca cumva spui ca nici robinetul ala de la contor spre stinga din poza, nu merge oprit, atunci nu ai ce face, trebuie sai suni pe respectivi, aia opresc apa din alta parte, vin si schimba.
Daca is robineti din fonta de aia ruginesc.E bun sa cumperi tu un robinet, sal pui in partea dreapta cum e in poza, dar unu bun si din alama, ala nu va mai rugini, cauta unu italian, dar cum am spus din alama nu fier mort
Daca nu ai bani, atunci suna la cei care se ocupa cu apa, este datoria lor sa remedieze, nu a ta. Oricum tot la aia trebuie sa suni, nici daca ai vrea nu ai cum.
Nu te baga acolo, nici sa schimbi tu robinetu din dreapta, pentru ca daca se intampla ceva, si se strica, tu o sa fii pus sa platesti.