| alexandrubt13 a întrebat:

Ca o recomandare, cea mai buna saltea de dormit ce spuneti de una superortopedica, ma intereseaza una mai tare, o recomandare serioasa, multumesc! Eventual o marca un magazin online

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Incearc-o inainte să n-ai regrete mai apoi

| relian a răspuns:

Cel mai indicat este sa te asezi pe acea saltea,ba sa te asezi pe mai multe de diferite texturi,tare, medie, moale etc.

Asa daca probezi doara una nu iti poti face nici o idee care ar fi mai confortabila.
Asa ce sfat iti pot da, lasa prostiile alea ortopedice, alea is reclame, povesti.Cumpara o saltea hibrid cum zic unia,aia care are arcuri si foam,cu cit mai multe arcuri cu atit mai buna,mai conformtabila,mai de calitate dar si mai scumpa.

Deci nu conteaza numa din ce este facita,conteaza si din cate materiale este facuta,cum am zis arcuri multe calitate mai buna.

Un alt sfat,aaculta ce zic,asa am facut si eu prostie, cumpara o saltea cu top pillow asa sa intrebi, e cea mai buna saltea. Poti lua ca textura ce iti place tie, daca iei de aia mai tare, atunci acea perna sau cum so numi in RO iti da senzatia de moale, dar salteau este tare.

Incearca si o sa vezi dupa.Deci incearca diferite texturi,apoi si cu si fara top pillow.
Trebuie sa incerci mai multe chiar de e cum zici tare, incerci una tare cu x arcuri, alta tot tare cu mai multe arcuri si etc.

Bine acum daca cumperi una ieftina, poti lua ce vrei, nu-ti place o arunci iei altalaughing dar cand dai sa zic o mie de euro, ups atunci trebuie sa stii ce faci

| anonimg a răspuns:

Nu știu ce să îți recomand. Știu doar că odată ce ai desfăcut folia de pe ea nu îți va fi primită înapoi din motive de igienă.
Deci daca o comanzi online o testezi cu folia pe ea.

| minrest a răspuns:

Saltex, superortopedica. Fara top, husa, fara nimic.

| RoCkKiD a răspuns:

Eu zic ca e gresita abordarea. Saltelele sunt o treaba super dubioasa pentru ca si daca e un model pe care eu il ador e foarte posibil ca tu sa il urasti.

Eu zic sa mergi in cat mai multe magazine si sa le incerci, efectiv te indinzi pe ea si vezi cum te simti. Si as mai zice si sa nu o alegi pe prima care iti place, incearca-le pe toate si lasa decizi pentru final.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Îți recomand să te așezi pe ea înainte s-o cumperi

| Mavni a răspuns:

Una din scanduri si cu saltea de paie. Serios!