Poate gasesti ceva care sa iti placa pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com,iar daca esti din Bucuresti sau apropiere (max 100 de km) pot veni sa te ajut sa realizam ceva frumos. Sper ca sa te ajute ce vezi acolo macar ca inspiratie.
Http://www.usi-interior.eu/......max-2.html aici ai si ceva imagini despre cum sa iti decorezi camera, dar in special trebuie sa stii cum sa iti alegi usa.
Poţi să faci fiecare perete de câte o culoare, spre exemplu verde, roşu, galben, roz. Poţi să pui multe postere, abţibilduri, poze. De exemplu eu am postere, poze de când eram mică cu prietenii mei şi poze mai recente şi un desen mare cu turnul Eiffel pe un perete
Pune ostere, vopseste camera in ce culori vrei tu pune ceva fosforecent pune calculatorul televizorul
Deja cele doua dulapuri incarca camera asa ca nu te sfatuiesc sa colorezi peretii si nici sa pui postere, devine sufocant.Incearca sa pui autocolanta pe mobila, colorata mai viu dar totusi asortata ca nuanta, nu pe toata suprafata ei ci partial eventual figuri geometrice si pune pe peretii care sunt mai liberi bucati de oglinda, aceasta da senzatia de spatialitate, pe pat pune mai multe perne viu colorate si foloseste o cuvertuta in culori vi.
Ai putea sa lipesti ceva postere cu artistii tai preferati sau, stiu eu, poate poti confectiona chestii de mana pe care sa le atarni de pereti.
Depinde; daca iti place sa desenezi, poti pune niste desene reusite prin camera, (sau poti picta direct pe pereti).
Alte idei nu prea mai am
Poti picta un perete cu ce vrei tu.este super ...lipesti postere..deseneaza ceva fosforescent pe tavan sau lipeste ceva.
Păi ai putea improviza o foaie mare unde poti sa lipesti poze cu tine si îi faci tu o rama in culoarea care crezi ca te reprezinta si poţi să scrii cateva cuvinte in engleza cum ar fi(cool, cute,)
Sau
Daca ai pluşuri ai putea sa scrii pe nişte foi numele tău si sa le lipesti undeva pe animalute
Sau
Ai putea sa decupezi cateva hârtiuţe si sa scrii cateva cuvinte care crezi ca te reprezinta in culori colorate si sa le lipesti pe dulap
Cuvinte cum ar fi:elegantă, frumoasa, deşteaptă si tot ce vrei
Crede-ma cu hartie sau foaie colorata poti face multe poti cauta decoratii si pe youtube si să decorezi cum vrei tu
Sper că te-am ajutat