Buna
Daca nu vrei sa te gaseasca prietenii, atunci lasi placuta acolo dar cred ca vei dori sa o indepartezi, asta in cazul care fostii nu au luat placuta.
O zi frumoasa sa ai
Bună.
În mod normal da, în caz contrar o poți îndepărta fără nicio problemă.
Pa, pa.
Nu e obligatoriu.Dar o poti face tu, daca te-ai mutat in locul lor.Si pui alta cu numele tau.
Eu cand m-am mutat, fostii proprietari lasasera placuta lor. Am demontat-o eu si le-am dat-o, ca s-au mutat in acelasi cartier. Daca imi aduc aminte bine, le-a fost de folos, ca noul apartament avea acelasi numar ca si fostul, deci placuta se potrivea perfect.
Nu, tu ai cumparat si placuta cu tot cu usa si cu tot ce au hotarat ei sa-ti lase in casa (daca ti-au mai lasat ceva). E fix treaba ta ce faci cu ce ai cumparat.
Odata ce devi tu proprietar, nu are csens o placuta cu numele fostului proprietar.
Un lucru este cert: o poti da jos imediat ce cumperi apartamentul si te muti in el. Apoi ai doua variante: sa o tii si sa le-o dai (daca ti-o cer, daca nu - ii suni si ii intrebi daca o vor) sau o arunci (dar ar fi un semn de rautate sa o faci fara sa intrebi mai intai). Ai gasit deja apartament pe care sa-l cumperi sau inca mai cauti? In cazul in care mai cauti, iti recomand http://gimo.ro/ are multe anunturi si filtrarea este in ajutorul cumparatorilor: alegi zona, pretul, numarul de camere, etc. Pe mine m-a ajutat mult site-ul asta. Succes!