anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care ați cumpărat semințe de pe la Kaufland Dedeman Mat-House?
De pepeni, castraveți, ridichi, căpșuni, vinete, ardei iuți, ardei grași, ardei capia...
Și în ce proporție v-au ieșit?

Că mie nu mi-a încolțit nimic, nimic, nimic, nimic si am luat de măcar 600 lei pliculețe de semințe.

Nu le-am udat dar ce in natura cum se perpetuează le uda cineva?
Nu ar trebui sa iasa din ele unele chiar așa si singure!?

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cand vei gasi in natura pepeni si rosii ca la Lidl, atunci vei putea arunca pur si simplu semintele prin gradina asteptand recolta.
Pana atunci insa, nu iti imagina ca toti gradinarii sunt prosti si din plictiseala isi pierd toata primavara pregatind răsaduri.
PS: cat au costat semintele de capsuni?

| Wr3nch a răspuns:

Daca nu le uzi normal ca nu a iesit nimic. Semintele din plic trebuie udate, altfel poti astepta mult si bine sa iasa ceva.

| RxTx a răspuns (pentru Wr3nch):

Hai ca astept mult si bine.
Stii exista îndelungă răbdare dar mai mult de cât îndelungă răbdare smstii ce e si mai mult de atât?
ARăbdarea Sfinților
Așa că pentru cele ce le-am olantat pe care nu am de gând să le ud voi trece la răbdarea sfinților
In speranța ca va ploua de la Dumnezeu poate anul acesta stat de mult in cat sa creada ca le-am udat
Si sa rasara
Le-am pus de vreo 2 ani in oământ dar este posibil sa fi fost cam uscat
Sau omul care locuieste in curtea aceea sa fie atât de nenorocit sa aiba o carma asa de oroastă in cât Dumnezeu nu vrea sa jl ajute cu nimic.

| Wr3nch a răspuns (pentru RxTx):

Sef, plantele le uzi tu, nu astepti dupa Domnul. Maini ai, robinet sigur, furtun sau de ala de stropit gasesti in orice magazin cu de alea de gradinarit. Daca nu a iesit nimic pana acum nu o sa iasa dupa. Aveai instrucțiuni pe plicuri cu cata apa le trebuie.

| Momentan a răspuns:

Cum au zis colegii. Plus că pepenii, dacă nu ai seră cum nu aveam nici eu, ies destui de mici, cu gust bun. Dar din cauza dimensiunii eu zic că sunt perfecți pentru murat.

| ionutzratza a răspuns:

Eu am pus niște sodiu paracota, tomată idioata. Și am mâncat cu garnitura și am urmărit Sucra Dieta, la final bună stup