| blue_butterfly a întrebat:

Care credeti ca este cel mai frumos si bun loc de trait in Romania? Mie Bucurestiul imi pare a fi un oras stresant, prea aglomerat, poluat. Imi place Breaza pentru ca este un orasel linistit, imi place "parcul" Lac de Verde si faptul ca e aproape de munte. Voua ce locuri va plac? Va rog sa argumentati. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| m4them4tic a răspuns:

In general in orasele mari e cam "greu" de trait:aglomeratie, haos...etc.
Ca tot ai amintit de Breaza, eu sunt din zona si nu prea arata a oras, e mai mult o comuna putin mai dezvoltata.
Cat despre locurile bune de trait de la noi din tara, aaaaaa...toate locurile sunt frumoase in felul lor si o poti duce bine daca esti sanatos, ai familia alaturi si ai putin mai multi bani.

12 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Buna!, cel mai frumos! - bineinteles - este si ramane orasul meu natal, Bacau!-, oras mic, curat, fete frumoase si etc.winking!, cat de restul doar in vizita!, Pa, pa!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

E micut si greu cu munca, dar aici, in Onesti, e foarte OK... Aproape de munte, nepoluat, cu multe rauri prin si pe langa oras... Statiune montana aproape (Slanic Moldova), mina de sare (Salina Tg. Ocna).

| just|breathe a răspuns:

Eu stau in Constanta, dar ma simt atat de bine cand sunt departe de ea...sad. Si mie cred ca mi-ar place sa stau la munte, mai ales iarna:X, sa ma plimb prin zapada, noaptea, si ziua sa admir minunatul peisaj. offfsad

| Bacemi a răspuns:

Sighisoara.

kratos
| kratos a răspuns:

Eu cred ca ar fi Iasi sau in zona Bucovinei sau Ardealului... La munte sau la dealuri dar parca in Romania nu ar fi chiar asa bine de trait...

| Leea1234 a răspuns:

Botosani
este un orasel curat, modern si civilizat!
am trait 18 ani in bucuresti, si de vreo 8 ani stau in botosani, sincer...nu-l dau pe nici un alt oras mare!

| SweetCandy a răspuns:

Sunt din Breazabig grin ce sa mai e cel mai frumos oras pentru ca aici locuiesclaughing dar imi place foarte mult Sibiulhappy

| r8driver a răspuns:

Imi place Constantawinking pentru ca e marea aproape.

| tim a răspuns:

Acuma loc linistit, nepoluat, cu lacuri, ufffff, cred ca doar intr-un sat de munte gasesti ceea ce cauti tu. Poate ca trebuie sa duci o viata,, simpla"dar ca-n povesti, un pic mai grea, privind din oras dar, meriiiiita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Prefer în continuare Pitești-ul, este un oraș mic și liniștit.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai frumos. si bun loc de trait in Romania... comuna Bistra, sat Valea Mare, jud. Alba.mergeti si vedeti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sibiul