In general in orasele mari e cam "greu" de trait:aglomeratie, haos...etc.
Ca tot ai amintit de Breaza, eu sunt din zona si nu prea arata a oras, e mai mult o comuna putin mai dezvoltata.
Cat despre locurile bune de trait de la noi din tara, aaaaaa...toate locurile sunt frumoase in felul lor si o poti duce bine daca esti sanatos, ai familia alaturi si ai putin mai multi bani.
Buna!, cel mai frumos! - bineinteles - este si ramane orasul meu natal, Bacau!-, oras mic, curat, fete frumoase si etc.!, cat de restul doar in vizita!, Pa, pa!
E micut si greu cu munca, dar aici, in Onesti, e foarte OK... Aproape de munte, nepoluat, cu multe rauri prin si pe langa oras... Statiune montana aproape (Slanic Moldova), mina de sare (Salina Tg. Ocna).
Eu stau in Constanta, dar ma simt atat de bine cand sunt departe de ea.... Si mie cred ca mi-ar place sa stau la munte, mai ales iarna:X, sa ma plimb prin zapada, noaptea, si ziua sa admir minunatul peisaj. offf
Eu cred ca ar fi Iasi sau in zona Bucovinei sau Ardealului... La munte sau la dealuri dar parca in Romania nu ar fi chiar asa bine de trait...
Botosani
este un orasel curat, modern si civilizat!
am trait 18 ani in bucuresti, si de vreo 8 ani stau in botosani, sincer...nu-l dau pe nici un alt oras mare!
Sunt din Breaza ce sa mai e cel mai frumos oras pentru ca aici locuiesc dar imi place foarte mult Sibiul
Acuma loc linistit, nepoluat, cu lacuri, ufffff, cred ca doar intr-un sat de munte gasesti ceea ce cauti tu. Poate ca trebuie sa duci o viata,, simpla"dar ca-n povesti, un pic mai grea, privind din oras dar, meriiiiita!
FunKesha întreabă: