| ZoZoHeart a întrebat:

Care credeti ca sunt cele mai recomanadate flori pentru un spatiu micut din curtea din fata? Eu cred ca trandafirii. Voi ce credeteti? Inainte sa pun flori vreau sa stiu si parerea voastra.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pe exteriorul curtii, spre garduri si casa poti pune flori cataratoare, trandafiri sau clementine, care opresc si privirile indiscrete, apoi din ce in ce mai mici de inaltime, cu o mica alee pietruita cu pietris alb, eventual o bancuta si o umbrela de soare, si poate o cismea falsa.

4 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poti pune flori in asa fel incat cand unele se trec sa infloreasca altele cum am facut eu.Acum am infloriti ghioceii, urmeaza branduse, toporasi, zambile, narcise, lalele, floarea pastelui, liliac, bujori, petunii, panselute, primule, trandafiri, regina noptii, manusa maicii domnului... Faptul ca infloresc treptat e nemaipomenit, am flori pana toamna tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place raspunsul ales drept corect! Adica unul ce contine o greseala majora. Se recomanda plantarea de CLEMENTINE pe garduri. Eu cred ca este vorba de CLEMATITE!
Eu cind spun ca cei ce pun intrebari n-au habar pe ce lume traiesc... dar nici cei ce raspund nu se straduiesc sa faca lumina in capul lor.
Sau raspunsul a fost la misto? doamna anelaubed?

| Ea12345 a răspuns:

Tranadafirii st foarte frumosi.Merg perfect>si eu am.happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Da, am facut o confuzie, scuze.Este vorba de clematite, cum bine ma corecteaza @mg.