Otrava are nevoie de câteva zile ca sa își facă efectul. O sa scapi de el curând.
Te iubeste daca nu a murit, capcana de sobolani consista intr-o cutie cu momeala otravitoare in interior si are 2 gauri in fiecare extremitate. Capcana simpla cu cascavalu si sarma nu mai este
Sunt mai multi.Dar nu mor instant.
Mor dupa cateva zile.Este posibil si ca au capatat imunitate la pliculetele albastre.Ai putea sa cumperi rosii sau invers.
Capcana, si nutella dar ma indoiesc sa fie sobolan
adica, wtf? n-am vazut un sobolan in viata mea, cred ca e vreun soricel mic
Nu e asa mic, l-am vazut si e deatul de lung, bine ca nu si gras altfel imi era frica de puisori
Poate a dezvoltat rezistenta la otrava.
Cel mai usor il prinzi cu cursa. Pui o cursa, si ca momeala pui ceva dulce (biscuiti cu ciocolata). Din experienta iti spun ca dulciurile sunt mai eficiente decat branza. Ar trebui sa scapi de sobolan in 24h maxim.
Trebuie sa moara. daca nu lipici asta e cel mai bun
tu esti fata din poza?
Pe o bucată mai mare de carton pui lipici special pentru așa ceva și măncare în mijloc. Dacă sunt imenși încearcă să iei o cursă. Baftă!
Cel mai eficient si fiabil mod prin care puteti scapa de un sobolan care nu se da batut la pliculete este o pisica harnicuta o sa il execute in maxim 24ore daca nu aveti luati de la rude una functioneaza 100% dar pisica trebuie sa fie harnicuta nu o lenesa.
anamariapetronela întreabă: