| Notty a întrebat:

Care e cel mai eficient mod de a scapa de un sobolan? E de vreo 2 saptamani in bucatarie, i-am pus un pachet intreg de pernute cu otrava, care nu mai sunt. si daca le-a mancat de ce mai traieste?

13 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Otrava are nevoie de câteva zile ca sa își facă efectul. O sa scapi de el curând.

| mgtow a răspuns:

Te iubeste daca nu a murit, capcana de sobolani consista intr-o cutie cu momeala otravitoare in interior si are 2 gauri in fiecare extremitate. Capcana simpla cu cascavalu si sarma nu mai este

| RAY a răspuns:

Cumpara lipici, pune pe un carton si mancare, cred ca e un soricel

| Panamax a răspuns:

Sunt mai multi.Dar nu mor instant.
Mor dupa cateva zile.Este posibil si ca au capatat imunitate la pliculetele albastre.Ai putea sa cumperi rosii sau invers.

| Yurisa a răspuns:

Nu mor caii cand vor cainii

foloseste un "snap trap"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capcana, si nutella happy dar ma indoiesc sa fie sobolan happy adica, wtf? n-am vazut un sobolan in viata mea, cred ca e vreun soricel mic happy

| Notty explică (pentru anonim_4396):

Nu e asa mic, l-am vazut si e deatul de lung, bine ca nu si gras altfel imi era frica de puisori laughing

| gratargratar a răspuns:

Poate a dezvoltat rezistenta la otrava.
Cel mai usor il prinzi cu cursa. Pui o cursa, si ca momeala pui ceva dulce (biscuiti cu ciocolata). Din experienta iti spun ca dulciurile sunt mai eficiente decat branza. Ar trebui sa scapi de sobolan in 24h maxim.

| j1NNNx a răspuns:

Poate sunt mai multi, nu doar unul

| mihaicelsfant a răspuns:

Trebuie sa moara. daca nu lipici asta e cel mai bunhappy
tu esti fata din poza?laughing

| Sarcopt a răspuns:

Pe o bucată mai mare de carton pui lipici special pentru așa ceva și măncare în mijloc. Dacă sunt imenși happy încearcă să iei o cursă. Baftă!

| AllexXtreme a răspuns:

Pisicaaaaaaa

| Veninul a răspuns:

Cel mai eficient si fiabil mod prin care puteti scapa de un sobolan care nu se da batut la pliculete este o pisica harnicuta o sa il execute in maxim 24ore daca nu aveti luati de la rude una functioneaza 100% dar pisica trebuie sa fie harnicuta nu o lenesa.