anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai neplacuta activitate casnica pentru tine? Eu nu suport sa calc, nu stiu, nu vreau, detest...

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Si eu am probleme cu calcatul, nu-mi place sa calc, mai ales vara. Trebuie sa fac constant acelasi lucru, cred ca asta-mi displace.tongue
In schimb, imi face o deosebita placere sa fac patul laughing

44 răspunsuri:
| kathessa a răspuns:

Sa cos. Este o tragedie greaca pentru mine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu urasc aragazul cand e murdar. L-am curatat doar de doua ori de cand il am, pentru ca reusesc sa il conving pe al meu sa il curete big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa spal, mai ales spalatul de mana sad si calcatul. dar nu intotdeauna

| MissCamelia a răspuns:

Eu am aceeasi problema, numai ca prietenul meu a facut o ciuperca si toate tricourile trebuie calcate pe dos, dar cand le calc o data pe saptamana parca a cazut cerul pe mine

| Bebitza_3599 a răspuns:

Eu urasc sa stau in bucatarie sa o ajut pe mama cand face mancare vara si este cald... nu imi plac deloc aburii iar vara ma fac sa devin agitata

| hgfdhgfgh a răspuns:

Sa stau degeaba vreau mult sporttttttttt te astept sa vb pe mess id-ul meu e aalleexxxalexxx

| ancush a răspuns:

Buna intrebare ...multe raspunsuri.adevarul e ca nici mie nu'mi place sa calc si uneori ma si enervez...pe o parte calc pe o prte imi ies cute ...si asa mai departe...Aragazul si pentru mine este o problema mai ales ca al meu e de inox si imi raman o gramada de pete...folosesc diferite solutii, dar pentru ca nu am spor la sters, aragazul meu in loc sa straluceasca imi arata strazile pe care le'am facut cu buretele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multe chesti big grinbig grin

| ALY_2447 a răspuns:

Suntem atunci in doua nici mie nu imi place sa calc si am fost atat de norocoasa ca prietenul meu schimba doua camasi pe zi stii cum se spune de ce ti-e teama de aia nu scapi

| msgirl a răspuns:

Urask sa dau cu aspiratoru'... c nasol...

| optimista_5827 a răspuns:

Multe nu imi plac, dar cum nu are cine sa le faca... sad

| mony_5661 a răspuns:

Spalatul vaselor il urasc cu totul.crying

| diego82 a răspuns:

Urasc calcatul mai ales camasile cu maneca lunga, dar activitatea mea zilnica ma obliga sa imi calc camasile! Nu poti face in viata doar ce-ti place!

| Gregory a răspuns:

Salutare!
Furni, momentan nu sunt insurat happy