anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai neplacuta activitate casnica pentru tine? Eu nu suport sa calc, nu stiu, nu vreau, detest...

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Si eu am probleme cu calcatul, nu-mi place sa calc, mai ales vara. Trebuie sa fac constant acelasi lucru, cred ca asta-mi displace.tongue
In schimb, imi face o deosebita placere sa fac patul laughing

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia, nebunatico: patul lui Flav? Hai sa rezolvam problemele pe aici prin comunitate! Eu spal vase, tu faci patul etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni sint slab de fel, dar acum am constatat ca am slabit si mai rau. A trebuit sa schimb cureaua cu una care inainte nu ma cuprindea. Si vad ca deja trebuie sa o mai string o gaura, nu stiu care-i faza, dar de o luna slabesc intr-una.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro: crede-ma! Pofta de mancare iti va reveni. Conteaza cine si ce iti gateste. Sau nu?
Ruxandra: ma uimesti!
Gregory: ESTI INSURAT?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni stiu, o sa revina sad... este inevitabil avind in vedere ca alerg mult cu cursiera...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lia-daca faci patul meu, promit sa incerc eu sa fac de mancare.altfel...nu ma bag. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu calc si nu sterg praful... urasc astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu urasc aragazul cand e murdar. L-am curatat doar de doua ori de cand il am, pentru ca reusesc sa il conving pe al meu sa il curete big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa spal, mai ales spalatul de mana sad si calcatul. dar nu intotdeauna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multe chesti big grinbig grin

| Bebitza_3599 a răspuns:

Eu urasc sa stau in bucatarie sa o ajut pe mama cand face mancare vara si este cald... nu imi plac deloc aburii iar vara ma fac sa devin agitata

| msgirl a răspuns:

Urask sa dau cu aspiratoru'... c nasol...

| mony_5661 a răspuns:

Spalatul vaselor il urasc cu totul.crying

| hgfdhgfgh a răspuns:

Sa stau degeaba vreau mult sporttttttttt te astept sa vb pe mess id-ul meu e aalleexxxalexxx

| ancush a răspuns:

Buna intrebare ...multe raspunsuri.adevarul e ca nici mie nu'mi place sa calc si uneori ma si enervez...pe o parte calc pe o prte imi ies cute ...si asa mai departe...Aragazul si pentru mine este o problema mai ales ca al meu e de inox si imi raman o gramada de pete...folosesc diferite solutii, dar pentru ca nu am spor la sters, aragazul meu in loc sa straluceasca imi arata strazile pe care le'am facut cu buretele.

| diego82 a răspuns:

Urasc calcatul mai ales camasile cu maneca lunga, dar activitatea mea zilnica ma obliga sa imi calc camasile! Nu poti face in viata doar ce-ti place!