anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai bun silicon de prindere avasului de wc de ciment?

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Mie cele mai bune produse de acest gen mi se par cele de la Moment.

regis
| regis a răspuns:

@minerva - cu exceptia celor prinse pe perete, restul se prind in pardoseala. Asa cum spune apate, cu suruburi si silicon.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vasul de WC nu trebuie prins de pardoseala. Daca totusi vrei sa pui, alege un produs special pentru bai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu domnilor. Mai nou, cam de 5 ani!, se gaseste si pe piata noastra o bagheta cauciucata elastica. Prinderea se face cu suruburi dedicate iar pe margine se monteaza aceea bagheta care nu este doar estetica fata de jalnicul silicon sanitar, dar preia mai bine denivelarile gresiei si asigura o prindere relativ elastica. Din pacate nu am cum sa pun o poza pentru a va arata cum arat un vas de wc prins " ca la carte "! Se foloseste atit la prinderea vasului wc cit si la prinderea pe perete a lavoarului...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vad de ce ar trebui prins cu silicon. Eu mi-am montat vasul singura si nu am pus silicon.
Apa nu are cum sa ajunga la baza vasului, baza are doar rol de sustinere. Daca vasul este cu evacuare laterala (majoritatea asa sunt, in special la bloc), nu vad de ce ar fi necesar siliconul. Circuitul apei uzate este din cuva-sifon a vasului in teava d110 de canalizare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Minerva @ / siliconul sau banda de etansare ( mai eficienta, estetica si moderna ) nu are rol de a etansa hidro, ci de a face o punte elastica ( nu se monteaza ceramica pe ceramica ) si a impiedica intrarea mizeriei sub vasul wc. Nu de putine ori podeaua in zona vasului este in panta, datorita scurgerii, gresia are rosturi, si nu se poate monta asa. Vasul se pune drept, indiferent de podea, si se pune pe ceva elastic, in speta, ce scriam mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In cazul in care nu pot da gaurile in gresie pentru. ca exact in acea zona am 2 tevi prin șapă și risc să le găuresc, cum aș putea fixa vasul WC? am încercat cu silicon dar nu sta, se clatină. Am lăsat câteva ore siliconul să se usuce dar nu a ținut. Cât silicon trebuie pus?