Dragul meu, trebuie forat, altfel nu-mi imaginez cum ai putea introduce teava.
Batuta la baros
Ar fi posibilitatea sa folosesti o teava rezistenta, sa-i decupezi cativa colti la capat si s-o calesti.O bati rasucind-o din cand in cand, dar cum iese pamantul? Ar merge sa largesti locul pe masura ce avansezi, ca s-o poti scoate si goli de pamant, acesta acumulandu-se in interiorul tevii.Mai aduna cateva idei, poate ajungi la rezultatul dorit.Bafta.
Mersi de sfat dar nu se infunda ca ii pun un varf favut la strung si il sudezsi ii dau gauri la teava e portiune de 1 metru
La 10 metri, m-as mira sa ajungi cu o teava prin bataie...
Poate daca ii concepi un varf pe care sa-l poti da jos cumva dupa ce ajungi la apa.
Totusi, cum afli ca ai ajuns la apa?
Mai bine, fa o fantana!
Da se pune un varf care va ramane acolo si se da gauri pe o portiune de 1 metru si fantana nu imi permit momentan, m-ar costa 30 de mil
Tehnic, este posibil. Dar, ai sa bati, pana o sa transpiri apa bauta timp de 10 ani. Teava recomandata de mine este de minimum 1 1/2 ". As fi putut sa-ti dau date mai eficiente, daca as fi cunoscut zona.
Asa am zis si eu sa bag o teava de 1 cu 1/2 toli galvanizata stau in jud bacau, daca vrei da-mi ad pe mes la nostradamus36 sa vb
grosumira întreabă: