| nostradamus36 a întrebat:

Care stii daca pot bate o teava in pamant pentru apa, vreau sa o folosesc cu o pomapa de mana, apa ii cam la 10 m adancime si ce teava ar trebui sa folosesc, mersi anticipat

8 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, trebuie forat, altfel nu-mi imaginez cum ai putea introduce teava.

| nostradamus36 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Batuta la baros

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru nostradamus36):

Ar fi posibilitatea sa folosesti o teava rezistenta, sa-i decupezi cativa colti la capat si s-o calesti.O bati rasucind-o din cand in cand, dar cum iese pamantul? Ar merge sa largesti locul pe masura ce avansezi, ca s-o poti scoate si goli de pamant, acesta acumulandu-se in interiorul tevii.Mai aduna cateva idei, poate ajungi la rezultatul dorit.Bafta.

| nostradamus36 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Mersi de sfat dar nu se infunda ca ii pun un varf favut la strung si il sudezsi ii dau gauri la teava e portiune de 1 metru

| gicaputinica a răspuns:

La 10 metri, m-as mira sa ajungi cu o teava prin bataie...
Poate daca ii concepi un varf pe care sa-l poti da jos cumva dupa ce ajungi la apa.
Totusi, cum afli ca ai ajuns la apa?
Mai bine, fa o fantana!

| nostradamus36 explică (pentru gicaputinica):

Da se pune un varf care va ramane acolo si se da gauri pe o portiune de 1 metru si fantana nu imi permit momentan, m-ar costa 30 de mil

| 88Kronstadt a răspuns:

Tehnic, este posibil. Dar, ai sa bati, pana o sa transpiri apa bauta timp de 10 ani. Teava recomandata de mine este de minimum 1 1/2 ". As fi putut sa-ti dau date mai eficiente, daca as fi cunoscut zona.

| nostradamus36 explică (pentru 88Kronstadt):

Asa am zis si eu sa bag o teava de 1 cu 1/2 toli galvanizata stau in jud bacau, daca vrei da-mi ad pe mes la nostradamus36 sa vb