Mergi l a o farmacie veterinara si cere o solutie Regent.asta nu se mai fabrica dar iti vor da un surogat.se amesteca cu apa si se pulverizeaza cu ajutorul unei pompite de la un detergent de geamuri. dai si pe afara pe pereti garduri etc...si prin locuinta. si pe sol colturi etc.este foarte eficienta. dispar furnici gandaci paianjeni purici capuse plosnite ...tot.iar substanta ramane activa mai mult timp.
Eu incerc de ani buni sa scap de ei si nu reusesc, mor cei prezenti si apar altii, pulverizam cu regent(nu se mai gaseste in comert) de acum... am sa ma documentez si daca gasesc ceva te anunt.
Chiar daca ai raspunsuri corespunzatoare, iti precizez totusi :
Regentul se fabrica inca, dar nu mai este disponibil pentru uzul particular, datorita efectelor sale destul de periculoase in cazul in care nu se tine cont de instructiunile de folosire si cum sunt destui "destepti"... l-au interzis.
Echivalent cu regentul este ROMPARASECT-ul, care se foloseste tot cu atentie : 1. este un flacon de 5 lei, care se dizolva in 2 litri de apa. 2. Indicat a nu se intra in contact cu pielea, in cazul in care acest lucru s-a intamplat accidental, se spala imediat cu sapun si multa apa.3. Ca si regentul, este indicat pentru spatii inchise(camere) 4.Inainte de a se pulveriza se iau masuri de protejare(acoperire) a tot ceea ce inseamna produse si ustensile de bucatarie.sau obiecte care considerati ca trebuiesc protejate.4. Se poate pulveriza si pe pereti(tantati, paienjeni, muste, fluturi de molii, etc), dar cu f. mare atentie(directia de pulverizare perpendiculara pe nivelul respectiv, pentru a nu cadea stropii pulverizati peste tine, datorita gravitatiei). Se pilverizeaza pe pardoseli, astfel incat sa se cuprinda toata suprafata. 5. Dupa pulverizare nu ramane nimeni in camera respectiva pana in momentul in care s-a uscat perfect pe suprafata respectiva.(umed este periculos, uscat nu mai este periculos nici in cazul in care ai manca ceva cazut pe suprafata respectiva). Dupa pulverizare inchideti camera. 6. Dupa uscare totala aerisiti camera, fapt dupa care puteti sa va reluati viata in mod normal in acea camera. 6. Pana dupa uscare este periculos(in sens mortal) pentru animale de casa. Pentru om nu este mortal, dar creeaza probleme diverse si f.nedorite de intoxicatie... efectele depinzand direct de rezistenta organismului respectiv. 7. Modul de actionare al acestor substante este la nivelul sistemului respirator, fapt pentru care se interzice fumatul in timpul si dupa pulverizare, aproximativ 2-4 ore. 8. Timp de 7 zile de la uscarea pulverizarii are actiune maxima, dupa care aceasta actiune incepe sa scada in intensitate si dispare total dupa 30 zile. 9. Operatiunea de exterminare a tot ce misca(insecte) se repeta la 7 zile dupa prima pulverizare, pentru a elimina si insectele care se vor mai forma din ouale ramase neafectate la prima pulverizare. 10. Aceasta dezinsectie se repeta atunci cand este cazul...cand este necesar.
Cele scrise sunt valabile pentru orice substanta de uz veterinar, recomandata in acest sens...
Repet: atentie mare...
Stiu si pe mine ma enerveaza tot timpul gasesc pajanjenii si tot dau cu aspiratorul si eu am frica de paianjeni
Eu ii iau cu aspiratorul.am o frica teribila de insecte.chiar azi am luat hainele de la uscat si aveau o urechelnita pe ele. daca ai sti cum am sarit din camera.
Da, sunt spray-ri pentru gandaci, sau poti sa stropesti peretii, sunt solutii speciale pe care le gasesti la chimicale.