Andrei200202, uite aici, masoara cu asta:
https://www.luminam.ro/......e-energie/
Deci bagi cuptorul in asta si tii cat prepari tu ce prepari, si iti masoara exact cat s-a consumat in perioada functionarii.
Dupa gateala ar ramane cam de ex daca ai 200 g crud, poate ramane un 130-150 g facut.
1500 w consuma pe ora daca ar merge continuu, dar daca nu merge continuu rezistenta, consuma mai putin, consuma 1500 W doar cat merge rezistenta.
Mai exact consuma 25 Wati per minut de mers.
Teoretic va consuma 1.5KW/ora, in realitate va consuma aproximativ 0. 65KW/ora deoarece orice cuptor nu tine cuplat rezistenta in mod continuu.
Din 1Kg de piept de pui crud, cel mai probabil ramane mai putin de 600grame daca e pui din alimentara.
Pai daca consuma 1500 wati ora mergand continu rezistenta, atunci iese un 25 W/minutul de cat merge.
65 KW/ora n-are nici o treaba, si nici nu are cum sa consume 0, fie si daca merge 1 minute pe ora, tot consuma 25 W/ora.
Daca merge 20 minute pe ora, o sa aiba 500 Wati/ora consum adica 25 W/minut x 20 de minute.
a scris 0.56 kw nu 0, ai luat tapa si eu initial asa am vazut, zic ma ce aragaz ara omu asta, vreau si eu unu asa sa consume zero Dar nu ma apucai sa scriu nimic, nu ma agit ca dupa o dau in bara, asa ca am recitit si am observat ca e 0.65. Multi gresesc, crezand ca. ala e terminarea frazei, dar in loc sa zica omu 650 w a zis 0.65 kw.
Asa ca pe viitor citeste de mai multe ori, asta inainte sa dai un raspuns.
Uite si tu, aluia ii arde de gaina la cuptor zii si tu stai ca trebuie sa apara Dorinel, sa ne zica cati romanii maninca pui, cat costa si ca au romanii bani sa mance enspe mii de pui pe zi
Ai dreptate! Eu am vazut asa "consuma 0", si apoi punctul.
Apoi am vazut 65 ala, mersi de atentionare, haha.
Ptr ca la mine aparea 0. si se termina randul de sus, am gandit ca punctul e sfarsitul propozitiei. Apoi incepea 65 de jos ca si cum nu are leg cu 0.
Insa poate tu ai rezolutie mai mare la monitor si apare legat.
Si oricum ai da-o, nu are nici o legatura cu 650 Wati aia. Am calculat consumul per minut de functionare.
Nu are nici o legatura,omu a bagat si el din top,ce i-a venit la tastaura
Cuptorul ala merge tot timpul cat se face gaina aia, dar poate nu mereu la maxim, ori so si opri un minut doua, apoi iar pleaca.
Nu ai cum sa stii, depinde de gatesti si la ce temperatura, trebuie sa pui un contor sa stii exact.
Corect, trebuie pus un contor si atunci vezi exact, dar pe minutul de functionare la maxim consuma 25 Wh, insa nu stii exact daca mere la maxim si cat timp in ora aia, trebuie masurat in functie de ce gatesti si la ce temperatura.
Sa ia un din ala watmetru, ca eu am luat bagi in priza, si dupa aia cuptorul il bagi in ala, si iti arata cat consuma pe perioada cat merge.
anonim_4396 întreabă: