Intre 0,8kw si 1, 5 kw, depinde ce program utilizati, ce scrie pe masina e cam abureala! Undeva la 1, 2 kw/h, poate usor mai mult pana la 1, 5 kw/h, depinde si de motorul pe care il are!
Pai 1kw =40-45 de bani, cu alte taxe si cu ce te mai fura ENEL, cu ce te mai pacalesc producatorii/fabricantii de masini de spalat, ajungi la 0, 80-1, 20 lei -ron, deci cam pe aici te aflii! Asa la fix, nu-ti p[ot spune, pentru ca in masina ai asa: parte electronica ( butoane comenzi placa de baza cu circuite si cindensatori samd-consum mic), parte electrica, care are asa: motor cu turatie variabila, pompa evacuare apa, care cam consuma, sa evacuezi 80-100 litri de apa si sa invirti la 6-800 turatii ditamai cuva cu 3-4 kg de rufe in ea, nu i asa simplu, e mai economica masina asta cu alimentare pe sus, dar nu i asa de fiabila, recomand indesit (8 ani), ariston( pe mine m-a tinut 18 ani si un soricel mi-a ars motorul, s-a carbonizat animalu), atsea s probate de mine, acum am tot un ariston dar e cam scumpa -1850 lei, dar e de vis, e mult peste ce gindeam eu despre o masina de spalat! Le scoate aproape uscate-umede, e ceva de...un miracol!
Bratu_Marian_1974 întreabă:
anonim_4396 întreabă: