| RoxAnana a întrebat:

Cat de des se spala un parchet? Adica eu fac curat o data pe saptamana (atat am timp) si o data pe saptamana il spal cu sampon si ceara pronto. e prea des sau prea rar? dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Frau a răspuns:

Cred ca e normalhappy eu il spal putin mai rarhappydar nu il afecteaza cu nimic stai linistitaoh go on

18 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Mult prea des il speli! --- in conditiile unui trafic mediu( de locuinta)se curata la 3-4 luni o data cunoscut fiind faptul ca, apa si lemnul sunt dusmani de neampacat. Eu folosesc doar samponul Pronto pentru parchetul de lemn natural.

Stefan
| Stefan a răspuns:

E foarte bine asa, cam o data la o saptamana sau in functie de diferite situatii prin care e necesar sa se faca acest lucru.

| Romancutza a răspuns:

E perfect, mama mea face la fel. Dar daca se murdareste usor, il poti spala din 3 in 3 zilewinking

| pwp a răspuns:

O data pe saptamana e foarte bine.

| Alynutzaaa a răspuns:

E bine odata pe saptamana!

Dar ar fi bine sa-l speli odata la 2 saptamani cu sampon si Pronto, sa mai folosesti si o carpa cu apa doar!

| Digital112 a răspuns:

1 la 3 zile

| Andreea_5313 a răspuns:

O data pe saptamana e perfect.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

O data la 2-3 saptamani cred ca e fff bine happy.
Acum depinde de ce fel de parchet ai happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e prea rar e bine chiar bine

| lovefan a răspuns:

Buna. Nu este neaparat o regula pentru care se spala un parchet, depinde de cum arata, iar asa cum il speli tu cred ca este numai bine.

| saddasdasdad a răspuns:

O sa ajungi sa nu mai ai parchet happy

| Georgiana98 a răspuns:

E foarte bine. Mai bine il mentii curat decat sa fie murdar si poti folosi si o data pe an lac de parchet pentru ai da stralucire.

| asfgsdfasdfgafghhndf a răspuns:

E prea bine iti spun eu

| LilysdaS a răspuns:

Parchetul se intretine greu asa ca ai putea sa dai de 2-3 ori pe sapt.nu neaparat cu ceara...doar cu sampon. sper sa-ti fie de ajutorhappy

| Alexxanddraa001230 a răspuns:

Destul de bine ar fi de 2 ori pe saptamana... fwnda?

| Roxi_7263 a răspuns:

Daca nu traiesti intr. un spital sau daca parintii tai nu sunt doctori e f bine asalaughing

eu personal exact asa fac, exact la o saptamana si parchetul e mereu lucios si curat big grin

| insanityana a răspuns:

E suficient, cred ca esti constienta

| ChemicalLipstick a răspuns:

Sincer eu il spal in fiecare zi sau o data la 2 zile. Se murdareste mult prea repede... Dar sa stii ca nu conteaza cat de des il speli daca se mentine curat atata timp