| Lightning1997 a întrebat:

Cat dureaza si cat costa aproximativ sa schimbi panoul electric vechi cu unul nou cu sigurante automate la o garsoniera mica in bloc vechi? plus inlocuire cateva prize vechi cu unele cu impamantare. pot sa chem un singur electrician pentru ambele lucrari? Si se anunta la firma unde e contractul aceasta modificare sau nu e nevoie?

4 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca contorul este separat de tabloul de siguranta, poate face lucrarea orice electrician. Nu e nevoie de anuntat firma care furnizeaza curentul electric.
Cat costa? Cine poate sa-ti spuna?!
Prizele se pot inlocui chiar si de proprietar, dar e mai bine de un electrician.

| Whitte a răspuns:

Daca ai contorul in tabloul electric trebuie sa anunti firma furnizoare. Sau cum spui tu, unde ai contractul.
Daca e separat, un electrician iti poate face toata treaba. Dar vezi daca ai si instalatia cu impamantare. Altfel, degeaba schimbi prizele. Nu conteaza cat de mare e garsoniera ci cate sigurante sunt necesare.
Eu am contorul pe casa scarii si mi-a facut asta si cateva prize in doua ore. Tot electricianul a cumparat si panoul nou ca sa stie exact ce cumpara.
Mai bine sa treaca electricianul intr-o zi sa vada despre ce este vorba si apoi stabiliti o zi pentru lucru.
La pret insa, nu te pot ajuta. Au trecut cativa ani de atunci si au crescut.