In lei noi inseamna 294630. In lei vechi 2. 946. 300. 000. Vreo 3 miliarde de lei vechi. Da se merita, cam asta este pretul unui ap cu 3 camere. Dar depinde foarte mult si unde este situat.
Aproximativ 292146 RON. Depinde in ce zona si in ce oras e situat apartamentul.
La cursul de referinta al BNR de astazi(4, 234 lei/euro) inseamna 292. 146 lei noi. Nu pot spune, depinde de o multime de factori pe care nu ii indici: in ce localitate este apartamentul, zona din localitate, vechimea constructiei, etaj(daca e in bloc), vecini, starea apartamentului etc. Exista foarte mari diferente intre localitati si chiar intr-o localitate, in functie de cele enumerate si de altele. Numai bine!
Mie mi se pare mica suma asta pentru un apartament de 4 camere, eu stau in mangalia la vreo 100 m de mare, se vede marea din casa, stau la parter, am 3 camera si anul trecut ni sa oferit o oferta de 100. 000 euro! concluziile tragele singur!
69. 000X cursul oficial, in jur de 4. 3=...calculeaza tu...
depinde de suprafata apartamentului, localitatea in care e, si, in localitate de pozitie...In general NU merita!
Aici poti vedea pretul real al unor locuinte vandute direct d ecatre proprietari http://bit.ly/bbz4rB