| RoxAnana a întrebat:

Ce as putea face sa fac curatenie mai cu spor?

7 răspunsuri:
| ArTeMiSs_8963 a răspuns:

Ai putea in timp ce faci curatenie sa asculti muzicaa (melodiile tale preferate), sau sa canti tu ceva prin casa in acel timp, asa v-a trece si timpul mai repede. :p

| CapitanuSemafor a răspuns:

Eu unul fac mai cu spor asa. Nu raman in haine de casa, imi pun un blug pe mine si apoi bag niste melodii si o iau asa incet cu, curatatul

| Hmmmm a răspuns:

Ce zici sa iti ridici fundul de pe scaun, din fata calculatorului, sa pui ceva muzica si sa te apuci.asa chiar ca nu o sa termini niciodata.
oricum daca acum vrei sa te apuci de curatenia pentru sarbatori, in 24 dimineata la 10 jumatate...am o parere minunata despre tine.

| playstow a răspuns:

Cu calm

| Geo14 a răspuns:

Eu cand o mai ajut pe mama' la curatenie, si asta foarte ''des''. pun muzica la pc si ma apuc si dansez din cand in cand mai sterg si praful, mai dau cu mopul.Sau... ceva ciudat.De exemplu ieri am fost la o colega care avea casa vrasite, nici nu ziceai ca locuieste femeie acolo si am venit acasa si m-am tot gandit.Cum eu acum zic de ea asa si altcineva poate zice de mine asa ca ma apuc de curatenie[mami ma streseaza, mereu totul la locul lui]
Sper ca te-am ajutat.
Geoo,

| bluedotz a răspuns:

Cu C4

| pwp a răspuns:

Pune o melodie relaxanta, pe placul tau happy

Întrebări similare