| Lightning1997 a întrebat:

Ce ati alege intre parter si etaj 4 din 4 fara lift si de ce? Daca nu ati avea alta optiune.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Niciunul din ele. Aș alege etajul 1.
Deja locuiesc la et 1.

Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Aș alege parter și am 28 de ani.

Am stat un an la etaj 7 pe colină în Brașov, până urcam acolo slăbească 3 kg, si am urcat acolo și un frigider. Avantajul este că poți avea ceva priveliște, la 4 bănuiesc că șanse mai mici, dar în rest doar dezavantaje.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege etaj 4', eu sunt la 3 din 3 și avem și cheie pe bloc.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Depinde ce fel de om ești. Dacă parterul e situat undeva unde toți oamenii îți vad în casa atunci nu mersi. Eu de exemplu stau la etajul 4. Dacă ești tânăr/ă e bun și etajul 4. Mno acum... când ai bagaje și alea la parter e mai ușor. Da tot parter as alege ca mi-as pune jaluzele și gata

| DoarDorr a răspuns:

Am locuit si la parter, si la et. 4. Luand in calcul toate avantajele si dezavantajele (si m-am lovit de multe daca nu de toate posibile), as alege parterul daca nu am decat astea doua variante.

| LoboSfatuitorul a răspuns:

Parter clar

| Alenira a răspuns:

Am locuit si la parter si la etajul 4. Parterul e mai nasol ca este frig iar la etajul 4\4 daca izolezi tavanele este bine, chiar e mai bine ca nu te poate inunda vecinul de deasupra, nu ai galagie de deasupra.
In concluzie e mai bine la 4\4.