Eu stau de 21 de ani la apartament , dar visul meu e ca atunci cand o sa am familia mea sa stau la casa. Sa aiba multa iarba verde in curte, o masuta unde sa-mi beau cafeaua in diminetile de vara, unde o sa pot simti roua pe picioare cand o sa merg desculta, unde o sa pot sta noptiile tarziu sa admir cerul.
Ma mai simt fericita cand merg la tara, dar fiind in Campia Romana e prea putina iarba si prea mult nisip, asa ca nu-mi ramane decat statul pana tarziu in curte, sau gratarele facute cu prietenii fara teama ca deranjez vecinii de sus, de jos, din stanga, din dreapta... off
Te invidez (in sensul bun), esti o norocoasa.
Uneori as vrea sa stau si la bloc dar tot mai frumos este la casa.Deci raspuns final casa
Cel mai bine este sa stai la casa mie una nu mi-ar place sa stau la apartament
Eu stau l casa si e cel mai bine ai libertate, ai curtedara asta e...cine sta la bloc
Casaaaa! Ce nu as da pentru o casa... Dar prima oara m`as interesa sa vad ce vecini am, ca am observat eu ca e foarte important, mai ales daca nu vrei sa asculti manele de la ei all day long.
Eu stau la apartament... dar as vrea sa stau la casa pentru ca e mult mai tare
La casa e cel mai super, poti sari gardu in caz de urgenta, ai gradina, e de necomparat cu blocu
Cel mai misto e sa ai casa, curticica, flori in fata geamului, citiva copaci sub care pui o masa si un scaun si in timp ce umbli haihui pe net, in fata ai o panorama superba, munti, cimpii, lacuri, apusuri d soare... orice, numai sa fie un spatiu deschis Si ai avantajul ca-ti mai pica cite-o para in cap, asa ca nici nu te ridici din scaun, ai fructele la nas Si sa ai o camera la mansarda, cu acoperis de sticla sa privesti stelele inainte sa adormi, sau sa privesti cum cad picaturile de ploaie pe acoperisul de sticla... Superb
Depinde si de varsta, vecini dar eu una stiu ca cel mai mult de munca e la casa...la bloc intr-adevar e spatiul mai mic, nu ca lasa casa dar la casa e mut de munca... acum depinde si de persoana... mie una imi place la casa
wolder întreabă:
GouDidodino întreabă: