| blackboss a întrebat:

Ce credeti?
Ca ar trebui sa am cos de gunoi in camera?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Da unul micut pentru a arunca hartiile sau resturile de la dulciuri fructe...

10 răspunsuri:
| SweetyNuta a răspuns:

Parerea mea este ca daca ai nevoie adica e dezordine si trebuie sa te duci in alta camera pentru a duce gunoiul atunci da... Dar daca esti ordonat atunci nu!

SucceS

| Seby91 a răspuns:

Tie lene sa cari gunoiul(abalaje, prezervative folosite, hartiute, coji de seminte) la gunoi? Atunci ti-ar prinde bine)

| aaaa12345 a răspuns:

Pentru hartii da si eu am mai ales daca s-ar asorta cu camera

| Brunette_2688 a răspuns:

Da, de birou.hee hee

| lorra mng a răspuns:

Daca este doar pentru a arunca hartii, nu alimente sau alte obiecte.

| Barajag a răspuns:

Da, dar numai pentru hartii, altfel aruncand resturi de mancare nu vei face decat sa se schimbe mirosul de camera cu unul de gunoi menajer. Tu alegi ce este mai bine pentru camera ta.Bafta!

| Roby67 a răspuns:

Daca nu este la fel de mare ca si camera ta atunci este foarte indicatwinking

| mami a răspuns:

DA ( atentie sa fie cu insertzie de metal sa nu dai foc la casa atunci cand arunci tigara in el cand intra mama)glumesc
sunt modele simpatice, in camera nepotzelului meu am o galetutza cu capac si clapa sub forma de broasca el apasa cu piciorul clapa si se dechide capacul apoi arunca jucariile stricate ambalajele de la cele noi si bineintzeles toate bucatzelele de hartii care rezulta dupa decupari, asa se invata ordonat
parerea mea este ca niciodata nu este prea devreme sa folosesti un cos pentru hartii in camera in care se lucreaza dar nu de gunoi bineintzeles menajer nu de grajd

| alexa23 a răspuns:

Eu optez pentru a nu avea, deoarece orice miscare e bine venita, chiar su deplasarea pana in alta camera pentru a duce gunoiul.

| Hypathia a răspuns:

Eu am coş de gunoi în cameră dar nu pun în el nimic de natură organică, ca să nu înceapă sa miroasă urât.