Pereti as portocali iar tavanu alb. mie imi place mai mult de cum era acum un an adica roz. m-am plictisit de culoarea roz...la inceput am vrut sa fac camera in 2 culori adica rosu si albastru... un perete rosu unu albastru dar m-am razgandit si am facut portocaliu:X
Culoarea peretilor mei este roz[in camera mea] - e foarte dragut
iar in camera alaturata e de verzui si aceste e frumos
In bucatarie mov si in dormitor vreau sa vopsesc portocaliu. imi dai funda?
Un albastru ca si cerul! Iar, pe tavan, in fiecare colt este un patrat alb cu stelute albastre ca si culoarea peretilor...Culoarea asta e linistitoare, frumoasa si simpla! Nu este ceva sofisticat ca in alte tari...Important e sa fie curata si ingrijita! Funda?
Roz toate casa culori diferite, dormitorul oranj, camera surorii era albastra acum e violet, zalul galben si antreul verde
Peretii mei sunt albi la origine dar au suferit cateva transformari. unul este plin de bulinute colorate, pe altul se afla mobila, unul este acoperit aproape in intregime de ferestre si un corp pentru carti iar pe al patrulea am lipit un colaj cu poze, scoici si decupaje din reviste si am inramat cateva poze mai speciale
Eu am in camera un perete cu tapet neru cu gri, ceilalti 3 sunt mov, pe unul dintre pereti am un cerc plin cu poze cu prietenii mei, pe un alt perete am desenat o lama (nu animal), iar usa este alba cu buline negre